reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Szukałam po Wrocławiu ale ciągle za drog chcą niektórzy. Super wózek na trudny teren...

Wlasnie zauwazylam ze ma super amortyzacje. Jest ciezki ale za to gondola duza i plus taki ze po dolach lekko faluje. Mam jeszcze spacerowke torbe folie i paradolke do niego. Widzialam wlasnie ze tanie nie sa.
Mlody bedzie mial w takim razie 3 wozki. Hihi ten czerwony co kupilam ,brazowy road marita i jeszcze jade na dniach po czarno fioletowy. Szok

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha ciekawe co mój mały będzie robił [emoji23] będę się z wami na bieżąco dzielic[emoji16] [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Szykuj sie na to ze bedziesz regularnie obsikiwana. Chlopcy tak maja. Nie raz pieluche odpinasz chcesz zmienic a tu fontanna taka ze dzieciaczek caly obsikany a czasem mamuska.

Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
To super [emoji4] jest nas tu sporo z problemami z szyjka niestety, ale damy radę [emoji123]

Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
Hej i gratulacje ;) ja też z pessara druga ciąża:)

Szykuj sie na to ze bedziesz regularnie obsikiwana. Chlopcy tak maja. Nie raz pieluche odpinasz chcesz zmienic a tu fontanna taka ze dzieciaczek caly obsikany a czasem mamuska.

Haha Oki ale mocz podobno dobrze na skórę wpływa haha także będę miała okazję sprawdzić [emoji23]

Skończyłam 28 tydzień. Termin mam na 1 lipca. Zakładam że urodze najpóźniej w czerwcu. Mam już jednego wcześniaka w domu. I będzie to moje trzecie cc.

U nas nawet lekarka oberwała na 1 wizycie. Chłopcy mają większy zasięg hehe :D

p19u9n73qmdi42sb.png

Skończyłam 28 tydzień. Termin mam na 1 lipca. Zakładam że urodze najpóźniej w czerwcu. Mam już jednego wcześniaka w domu. I będzie to moje trzecie cc.
Czyli już jesteście "bezpieczni " że tak powiem z dzidzia oczywiście najlepiej niech siedzi jak najdłużej w brzuszku, ale już jest Oki . A w którym tyg urodzilas wczesniaka? Mimo passara i szwu?

reklama
Do góry