reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na razie wyskakuje mi błąd przy wrzucaniu, spróbuję później z komputera.

No dobra, przyznam się. Wywaliłam wczoraj tort na podłogę. Jak w kreskowkach. Zjechał z patery, bo był na śliskiej podstawce i poleciał w cholerę. Dobrze, że dziecko małe i nie było mu przykro. A że sami swoi, to się pośmialiśmy, wsadzilismy swieczkę w to, co się dało odratować i tyle :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha dobra jesteś :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem po :) szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...

DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3

Gratuluje z calego serducha.

Kinga30 - super. Gratuluje coreczki.

I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Rozwija sie idealnie . Serduszko,mozg,narzady wewnetrzne pieknie rozwiniete. I o dziwo lozysko poszlo ladnie do gory i nie lezy juz z przodu.
Hurra.

Dobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu :D ufff było ciężko hehe :) a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza :) a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd :D
1520862744-4a305212c430bba7-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ślicznie wyglądasz :)
Ja przez ta moja biegunkę i bóle żołądka schudłam 1kg martwię się czy dzieciatko na tym nie ucierpialo :(
Na pewno wszystko dobrze :* do piątku już taak blisko :) nie martw się :)
Marika litości, weź mnie nie dołuj :D Ty to taka seksi laska, że szok [emoji16]

Ha ja też tyle tyję w ciągu miesiąca :p To tak na pocieszenie :D
To dobrze ,że nie jestem sama :D od teraz idę na plus, więc będę uważać :D
Klaudia spokojnie taka torba bedzie ok. A i tak jeszcze jedna potrzebna[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem , mniejszej bym nie kupiła :p
A dla dziecka większą wybiorę :)

I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Rozwija sie idealnie . Serduszko,mozg,narzady wewnetrzne pieknie rozwiniete. I o dziwo lozysko poszlo ladnie do gory i nie lezy juz z przodu.
Hurra.
No to super wiadomości ;)

Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę :D a kiedy wraca miesiączka po porodzie??

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja dostałam 2,5 miesiąca po porodzie pomimo karmienia piersią (karmiłam 9 miesiecy). Ale byłam zła.. ;)

I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Hurra.
Super. Gratuluję udanej wizyty. A łożyska jeszcze się nam będą podnosić wiec super.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję synka. Z tego co kojarzę to 3 chłopak tak? :) Szkoda, że lekarz nie zapytał czy chcesz wiedzieć.

Do góry