Świetne wieści. Oby tak dalejA moja szyjka też długa i pozamykana[emoji5]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne wieści. Oby tak dalejA moja szyjka też długa i pozamykana[emoji5]
Już jestem po szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...
DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
Haha dobra jesteśNa razie wyskakuje mi błąd przy wrzucaniu, spróbuję później z komputera.
No dobra, przyznam się. Wywaliłam wczoraj tort na podłogę. Jak w kreskowkach. Zjechał z patery, bo był na śliskiej podstawce i poleciał w cholerę. Dobrze, że dziecko małe i nie było mu przykro. A że sami swoi, to się pośmialiśmy, wsadzilismy swieczkę w to, co się dało odratować i tyle
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Już jestem po szyjka prawie 4cm. Łożysko na przedniej ( nie pamiętam czy to lepiej ? )
Zdrowiu takie dzieciątko, wszytko na swoim miejscu i ...
DZIEWCZYNKA !!!!!!! <<3
Darka, super, że wśród nas jest doula! Tak z ciekawości, to którego miesiąca zamierzasz pracować/pracowałaś jako doula?Ja myślałam że to forum jest też po to by dawać sobie wskazówki, dzielić się doświadczeniami itp.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądaszDobra, po dwóch dniach nieogarnięcia i bycia brzydalem w końcu doprowadziłam się do ładu i składu ufff było ciężko hehe a więc mogę wyjść do ludzi i na wizytę do lekarza a mały świruje.. chyba już czuję że idzie na podgląd
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na pewno wszystko dobrze :* do piątku już taak blisko nie martw sięJa przez ta moja biegunkę i bóle żołądka schudłam 1kg martwię się czy dzieciatko na tym nie ucierpialo
To dobrze ,że nie jestem sama od teraz idę na plus, więc będę uważaćMarika litości, weź mnie nie dołuj Ty to taka seksi laska, że szok [emoji16]
Ha ja też tyle tyję w ciągu miesiąca To tak na pocieszenie
Wiem , mniejszej bym nie kupiłaKlaudia spokojnie taka torba bedzie ok. A i tak jeszcze jedna potrzebna[emoji6]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
No to super wiadomościGratuluje z calego serducha.
Kinga30 - super. Gratuluje coreczki.
I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Rozwija sie idealnie . Serduszko,mozg,narzady wewnetrzne pieknie rozwiniete. I o dziwo lozysko poszlo ladnie do gory i nie lezy juz z przodu.
Hurra.
Ja dostałam 2,5 miesiąca po porodzie pomimo karmienia piersią (karmiłam 9 miesiecy). Ale byłam zła..Ufff już myślałam że pół lata w tym przechodzę a kiedy wraca miesiączka po porodzie??
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super. Gratuluję udanej wizyty. A łożyska jeszcze się nam będą podnosić wiec super.Gratuluje z calego serducha.
Kinga30 - super. Gratuluje coreczki.
I ja po wizycie.
Filipek zostal Filipkiem
Rozwija sie idealnie . Serduszko,mozg,narzady wewnetrzne pieknie rozwiniete. I o dziwo lozysko poszlo ladnie do gory i nie lezy juz z przodu.
Hurra.
Gratuluję synka. Z tego co kojarzę to 3 chłopak tak? Szkoda, że lekarz nie zapytał czy chcesz wiedzieć.Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...
W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom