reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuję bardzo [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
I jeszcze miłego dnia ;-)

Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu:)

Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?

Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.

@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko;) i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni:p

Na pewno :D ja to najważniejsze co muszę spakować do torby to ładowarka do telefonu :D [emoji28]
Ola twlefon i ladowarka to ppdstawa bo jak czegos ci zabraknie itd to dzwonisz i zawsze ktos ci podwiezie. A co majtek to ja mialam te z gumka. Ale tylko dobe pozniej zakladalam wieksze ale bawelniane bylo mi wygodniej.

@@SzczęśliwaCiężarna sto latek spelnienia marzen lekkiego i szybkiego porodu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Boze jak wy produkujecie z rana. Wlasnie czekam pod gabinetem . i co pomyslilam godziny....nosz....cala ja ale dobrze ze na 9.40 mam to tylko 20 minut czekania. Plus do tego opóźnienie jakie jest.

Trzymam kciuki za wizyty mam chwile to was nadrobie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :-)

Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?

Wystarczy jedna paczka w zasadzie ja miałam tylko po porodzie ten dzień pozniej miałam już swoje i do tego nie te porodowe bo one są długie i bardzo grube niewygodne
Tylko kupiłam sobie zwykle podpaski z skrzydełkami na noc

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Już zdążyłam się ucieszyć , powiedziałam K. A on , że kupimy nowy bo mu się taki z kaczuszka podobal. Heh [emoji14] to dobra , nie będę się kłócić :D
Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry