reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To się nie dogadalysmy. Bo Galerie ze sklepami ( czyli budynek w którym są różne sklepy , restauracje itp ) to wiem , że raczej otwarte. Mi chodzi o zwykle sklepy przy drodze w mieście, pojedyncze sklepy nie w galerii :p
A to tam zawsze w takich małych sklepikach mieli zamknięte w niedziele :) ja ogólnie to w sieciowkach kupuje więc rzadko bywam w malych

f2w39n7303c24ozn.png

@Margana zdrówka dla małej i Ty też się trzymaj. Okropne są te wirusy teraz

@_agnieszka_ wcale Ci się nie dziwię, że Ci smutno. Ciężko tak całymi dniami samemu i jeszcze jak nic zrobić nie można, bo człowiek chory.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Te nasze sny to to super :D Mnie ostatnio się śniło, że M mnie zostawił, obudziłam się zapłakana, patrzę że M nie ma obok, okazało się, że był w łazience i potem miał ze mnie polewkę, że nie może nawet wyjść do łazienki bo ryczę, że mnie zostawia :D Ale ten sen to była tragedia, przeżyłam to strasznie.
Sny w ciąży to... [emoji23]
Choć ja czasem też mam hardcorowe - śniło mi się, że spałam, obudziłam się, poszłam do wc i okazało się, że krwawiłam, więc (we śnie) położyłam się spać... I potem się obudziłam, i bałam się iść do wc.. A potem zaglądałam do kosza ma śmieci, czy na pewno nie wyrzuciłam zakrwawionej wkładki i czy to na pewno był sen, bo najpierw nie byłam pewna... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Sny w ciąży to... [emoji23]
Choć ja czasem też mam hardcorowe - śniło mi się, że spałam, obudziłam się, poszłam do wc i okazało się, że krwawiłam, więc (we śnie) położyłam się spać... I potem się obudziłam, i bałam się iść do wc.. A potem zaglądałam do kosza ma śmieci, czy na pewno nie wyrzuciłam zakrwawionej wkładki i czy to na pewno był sen, bo najpierw nie byłam pewna... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jejku Aga co za sen!! Tez bym sie bała.

Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty

U mnie noc fatalna
Od 21-23 mały urządził sobie dyskotekę tak mnie kopał ze nie umiałam spac na żadnym boku jakbym nagrała film to brzuch cały chodził a jak już zasnął to budziłam soe ck pół godz albo nos zapchany, czułam tez gorączkę, albo miałam tak przeciąg w dziurkach ze szok...
obudziłam się przed chwila cała połamana, nie wiem czy jedynie plusem nie jest to ze gluty z nosa nie są przezroczyste tylko pomarańczowe i gęste wiec chyba schodzi mi cis z tych zatok
Mimo wszystko dziś zostaje w lozku znów jutro i nd tak samo w pon pójdę do lekarza po l4 i przesiedze na spokojnie w domu dolecze się do końca

Rzadko kiedy choruje ost raz tak chyba 4 lata temu ale zawsze zdycham [emoji58]

Ola moja kumpela ma benetto holand on się różni koszem od vulcano i testowałam go naprawdę fajny lekki dobrze się prowadzi spacerówki używa i jest zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Coraz gorzej cię rozkłada.. i dobrze, że lezysz cały czas. Dzisiaj jak by miał Ci kto rosół ugotować, nie wiem czy mozna czymś rozgrzać plecy, skronie ?

Jejku Aga co za sen!! Tez bym sie bała.
Na szczęście tylko sen.. No byłam gotowa na IP jechać po przebudzeniu... ;)

Siedzenie w domu ma jeden plus... Właśnie jem kanapki z pastą z czarnej fasoli, ale taką mega czosnkową (na puszkę fasoli dałam ponad pół główki czosnku, gdzie normalnie max 2-3 ząbki) - zdecydowanie nie nadaję się do kontaktów z ludźmi [emoji23]
Ale Hani smakuje ;) Po czosnku itd daje znać najbardziej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry