reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja właśnie robię zakupy ;)
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
49a15704b1eb39ff4ac8f71b3af5b4f3.jpg

Ale sporo innych wzorów też będzie ;)
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie ;)

Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Myślę , że byłabym na podium hahaha
Haha no nie przesadzaj :p

A ja właśnie robię zakupy ;)
Wzięłam się za pieluszki...
Np takie:
49a15704b1eb39ff4ac8f71b3af5b4f3.jpg

Ale sporo innych wzorów też będzie ;)
Cześć pl, a część z ali, więc będę się chwalić jak już (w koooooońcu) zamówienie dojdzie ;)

Btw, jestem tu jedyna planująca używanie wielorazówek, czy ktoś jeszcze jest taki "pomysłowy"? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale ładne [emoji7] Daj linka z ali jak możesz? W sumie jak i kiedy używać takich pieluch?

Witam się z Wami w ten piekny, słoneczny dzień :) ja już po oddaniu krwi, jutro mam przyjść po wyniki. Dwie godziny na spacerze, na zakupach. Upatrzylam dwie torby, dla siebie i dla malenstwa. Kupię w sobotę :) po tym leżeniu zrobiła mi się dziura w dresach na tyłku :D i z tego względu kupiłam dzisiaj sobie sportowe leginsy, ale po przymierzeniu stwierdziłam, że są za wygodne i za ładne na chodzenie w nich po domu więc muszę dokupić jeszcze z dwie pary w innym kolorze i coś na po domu :D już coraz bliżej poniedziałek, ale jak narazie trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujace :*:)

reklama
Do góry