Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...Ale Was dziś ciężko nadrobić. Czytam tak co 3 strony bo normalnie nie dam rady zbieram sie by isc nogi ogolic i szukam wymowek, bo juz coraz ciężej
Mówiłam, że się doczekasz?Aaaaaaaa. Pierwszy raz czuje jak nie tylko kopie ale też rusza się ale słodko, dziwnie !! Jak by jakaś glizda się wierciła mi w brzuchu
Jejku.. to jeszcze trochę Ci zejdzie . W takim razie nie wyobrażam sobie ile stron mają do nadrobienia dziewczyny ktorych nie było kilka dniJa twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...
Wkoncu odebrałam sukienkę która zamawiałam z licytacji co ola tez
Zwykła bawełna szału nie ma inna zdj tez inna bo jest biała z kwiatami a w rzeczywistości jasno różowa za 30 zł warta więcej bym nie dała [emoji23]
Rozmiar s i jest Ok
Nie przerażać się tłem [emoji23] jest 21:30 i brzuchem bo akurat po kolacji jestem
Haha, tez tak czesto mam. Ale zawziete jestesmy zawsze [emoji3]Ja twardo nadrabiam, choć w czasie nadrabiania przybyło 10 stron...
Kuruję się, i chyba trochę lepiej... Oby do rana się poprawiło...O jejku (oby szybko Ci przeszło . Wskakuj do łóżka i się grzej :*
I tak ponad 50 stron... [emoji23]Biedna.. wracaj do zdrowia :*
Od 15 jest spokojnie na forum więc masz troche szczęścia
Ja po jednejJa nie mogę ze względu na kolano jestem po 2 operacjach
Przez cały dzień ?I tak ponad 50 stron... [emoji23]