niemamco
Fanka BB :)
Ja tak na szybko Bobas zdrowy 322g, płeć potwierdzona, będzie Paulinka [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje zdrowej córeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak na szybko Bobas zdrowy 322g, płeć potwierdzona, będzie Paulinka [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I maluszek zdrowy ?
Mamy restauracje
To super. A dlaczego tak szybki poród ? I nie miała problemu z oddychaniem ?Tak córeczka
Leżała mieisac w inkubatorze aż doszła do wagi 2 kg i wszystkie badania wyszły ze jest Ok
Narazie jest zdrowa wzrok słuch wszystko tylko jest mniejsza
Super! Ale dobrze Wam idzie ta organizacja[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Super zazdroszczę
Dziękuję :* no aż jestem sama zdziwiona że tak łatwo idzie wybraliśmy tą restauracje w parkuGratulacje !!! Pochwal sie na która sie zdecydowaliście
No my nie planowalismy raczej drugiego i nie chcielismy tyle tego gromadzic[emoji6]Dlatego ja po pierwszym dziecku każde jedno ubranko chowam w pudełko, zaklejam i chowam. Nie wydaje ani jednej rzeczy. Nawet jak będzie chłopiec a mam trochę rzeczy na dziewczynkę to chowam. Bo okaże się , że za jakiś czas znowu będę w ciąży i znowu będę musiała kupować. A nikt mi za darmo nie da. Jesteśmy z K bardzo rodzinni. Rodzina na pierwszym miejscu, ale niestety nawet rodzeństwu nie damy nic. Ponieważ oni nie za bardzo się rzucają. Nie spytali do tej pory czy czegoś nam nie trzeba. Więc my też będziemy myśleć tylko o sobie..
Pisany wam ten ślub *.*Dziękuję :* no aż jestem sama zdziwiona że tak łatwo idzie wybraliśmy tą restauracje w parku
Link do: GALERIA – dworekparkowy.pl
A ja po córce gromadzilam te ładniejsze nie zniszczone a okazało się, że drugi synek i co w rozowym chodzić nie będzie ani w sukienkach a miałam tego dużo i wszystko i tak kupowałam, teraz po synku od razu wydawalamNo my nie planowalismy raczej drugiego i nie chcielismy tyle tego gromadzic[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
To super. A dlaczego tak szybki poród ? I nie miała problemu z oddychaniem ?