reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To na czym tyle przybralas ? :) ja dwa kg a codziennie coś wcinam i tylko pieczywo staram się pełnoziarniste, ale nie zawsze się uda

f2w39n7303c24ozn.png
Właśnie nie wiadomo. Lekarz mówi ze może juz taka moja natura a moze to wina zmiany trybu życia z mega szybkiego czyli 2 etaty plus fitness 4 razy w tygodniu plus bieganie na kanapowy. Niestety przebyte starty nakazaly bardzo oszczedzajacy tryb zycia

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas kuchnia jest w budynku i dlatego dieta jest albo mleczna dla dzieci poniżej roku albo ogólna dla tych po roku :) plus taki, że nie ma problemów typu salmonella itp jak po jedzeniu z cateringu ( często to się niestety zdarza).

f2w39n7303c24ozn.png
Oj moja corka czwarty rok jest w przedszkolu z cateringiem i nigdy nie bylo zadnych problemow. Teraz sa zbyt duze wymogi i kontrole.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jak duże torby kupujecie na wyprawkę dla dziecka do szpitala i na rzeczy dla siebie ? Planuję kupić żeby siebie zaczac pakować.

Jak duże torby kupujecie na wyprawkę dla dziecka do szpitala i na rzeczy dla siebie ? Planuję kupić żeby siebie zaczac pakować.

Ja chyba wezme mala walizkę na kółkach, kilka moich koleżanek tak zabierało wlasnie. Ale mi nie trzeba dużo rzeczy bo pewno i tak wyjdę w ten sam dzień.

Ja chyba wezme mala walizkę na kółkach, kilka moich koleżanek tak zabierało wlasnie. Ale mi nie trzeba dużo rzeczy bo pewno i tak wyjdę w ten sam dzień.
Nigdy nic nie wiadomo. Skąd masz pewność ? Też myślałam o walizce na kółkach ale zajmuje dużo miejsca, więc wolę dwie torby dla siebie i dla malucha

Już po. Staś nadal ma siusiaka, i waży już 430gram :) Zrobił sie taki okrąglutki. Badanie sporo trwało, ale wszystko idealnie w normach :) Moja szyjka ma 4,2 cm, zamknięta :) Ziewał, kopał i wgl. Z tej radości zajechaliśmy oglądać wózki. I tak je ogladaliśmy że jeden kupiliśmy :D Jak go złożymy to wstawie zdjecia i wszystko opiszę :) Jesteśmy hiper szczęsliwi :)

reklama
Do góry