Aż strach myśleć co to będzie z córką!!! [emoji33][emoji33][emoji33]Jakbym czytała o swojej corce
Ja mam codziennie taki wkurw od rana ze mam nadzieje ze z synem pójdzie szybciej nieś dość ze jak się ubierze to wyglada jak z cyrku kompletnie nic do niczego nie pasuje w dżinsach nie będzie chodzić tylko getry lub dres... na wszystko czas albo odpowiedz ZARAZ co doprowadza mnie do szału
reklama
Margana
Fanka BB :)
To pewnie hormony i przejdzie.Wcześniej w ogóle mnie piersi nie bolały, nawet nigdy nie okres. Dlatego nie mam porównania :/ tak dziwnie, pobolewa, kłuje czasem zapiecze. Sprawdzałam , nie jest ani czerwona ani nie ma nic niepokojacego
Aniołek[*]8.08.2017
martaaa515
Mi zeszła z czarnego [emoji2]Czy siara w praniu zejdzie mi z biustonosza? Mialam ten fajny od brafitterki (jestem cały czas zachwycona wizytą u niej) i kurde zdejmuje go, patrzę, a tam biala plama na czarnym biustonoszu
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Karla88
Aż strach myśleć co to będzie z córką!!! [emoji33][emoji33][emoji33]
Z ciuchami u nas najgorzej ... nie dogodzisz
Karla88
Kochane czy któraś może mi wytłumaczyć jak wkleić zdjęcie
Może być na priv. Tyle razy chciałam wkleić i nie wiem jak
Z aplikacji z telefonu mogę ci pokazać
Onaszczesliwa2018
Tam jest blad, 15 nie 115 [emoji6] ale i tak droda do domu zajmuje 1- 1,5godz.
Aniołek[*]8.08.2017
Ahhh już myślałam że aż taki kawał musi dojeżdżać . No tak czyli w dwie strony to dobre 3 godziny jazdy więc sama ta jazda już ja pewnie wykańcza katastrofa no ale co zrobić
reklama
Podziel się: