reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Co nie?! :p Masakra czasem te teściowe. Przecież będą babciami i powinny się już cieszyć i interesować jak się mama czuje. Mam nadzieję, że ja taką teściową nie będę :D

Właśnie...! Pytanie jakie my będziemy dla naszych królewiczów... [emoji48][emoji48]

Wszystkie ładne, najbardziej podoba mi się Antonio jak Antonio Banderas :-) :-D

A wiesz że Banderas w ogóle mi nie przyszedł do głowy...? No więc zawęziliśmy właśnie między Massimilano a Antonio... zawsze coś ;)

reklama
Dziewczyny ja już siedzę i czekam [emoji4]
Byłam w lidlu dupa blada jedynie co zostało i kupiłam to
2pak biustonoszy do karmienia
2pak body 50/56
Dresik 56
2pak czapeczek bawełnianych
Nic więcej nie było....
No i to co teściowa minkipila czyli pościel i ten kocyk do auta ..
Dam znac po badaniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To i tak nie tak mało :) Trzymam kciuki [emoji110]

Właśnie...! Pytanie jakie my będziemy dla naszych królewiczów... [emoji48][emoji48]

A wiesz że Banderas w ogóle mi nie przyszedł do głowy...? No więc zawęziliśmy właśnie między Massimilano a Antonio... zawsze coś ;)

U nas ma być Antoni prawie jak Banderas hahaha
Mały wyczuwa chyba moj stres bo się tak wierci [emoji4] mam wrażenie jakby biegał dookoła brzucha zahaczając o każdy narząd w moim brzichu

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny kiedyś rozmawiałyście o stanikach, czy ktoś pamięta jakąś stronę albo mógłby mi przypomnieć jak prawidłowo powinnam się zmierzyć?
Później podrzucę linka itd [emoji6]
Poza tym, bywasz w centrum Katowic? Na 3maja jest MiG, tam dobrze potrafią pomierzyć, dobrać rozmiar itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

To chyba musisz czekać aż nasze bra-fitterki się odezwą, an pewno pamiętają :) a mi wczoraj koleżanka z mega dużym biustem, która rodziła w maju 2017 poradziła że super są z Triumpha. Muszę pójść sprawdzić.
Triumph ma dość ograniczoną rozmiarówkę, i nie polecam jakościowo - kiedyś faktycznie ich staniki były dobre i trwałe, teraz są tylko drogie, a w tej cenie można kupić lepsze

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry