reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no tak ciąża lepsza od raka :p
Niezle z tymi teściowymi.

Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja niestety tak miewam, ze ciagle cos bym podjadala[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, no wsrod tylu nieszczesc to ciaza lepsza[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kolezance gastrolog polecal pic mielone siemie zalaze wrzatkiem i ostudzone codziennie na czczo, razem z tymi fusami. Musze sprobowac, bo juz nie daje rady z bolu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

siemie lniane jest na prawdę dobre :) polecam też z mlekiem, nie każdemu może podchodzić z wodą ;) ja tak polubiłam jak musiałam pić, że później zrobiło się dla mnie to normą jak herbata do śniadania ;) dobrze, że mi przypomniałyście bo dawno nie piłam :)

Do góry