reklama
malina_11
Fanka BB :)
Połówkowe to tylko przez brzuch. Nawet te pierwsze robi się przez brzuch ale z racji mojego tyłozgięcia zrobił mi też dopochwowo.
Nie tylko przez brzuch u mnie mierzył jeszcze szyjkę
niemamco
Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no tak ciąża lepsza od raka
Niezle z tymi teściowymi.
G
gosc12
Gość
Malenstwo pcha sie do jedzenia,ja zrobilam sobie wlasnie kanapke.....2 herbatniki a w srodek lycha masy krowkowej i male szaleje terez chyba ze szczescia.
Jak słodko jakaś rozczulona dzisiaj jestem *.* Hehe
G
gosc12
Gość
Dziopki ale mnie glowa boli... i wymiotowalam 2 razy nie wiem czy cos zjadłam czy o co chodzi ale dzis mnie muli caly dzien normalnie ciagle zarcie w gardle czuje
Jeeju ty też ? .. właśnie coś Cię dzisiaj nie było chyba w ogóle..
Margana
Ja niestety tak miewam, ze ciagle cos bym podjadala[emoji53]Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Haha, no wsrod tylu nieszczesc to ciaza lepsza[emoji6]Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.
Aniołek[*]8.08.2017
gfusiarz
No czytalam co pisalyscie ale jakos weny na odp nie mialam...ide sie kapac i spać...dobranocJeeju ty też ? .. właśnie coś Cię dzisiaj nie było chyba w ogóle..
G
gosc12
Gość
No czytalam co pisalyscie ale jakos weny na odp nie mialam...ide sie kapac i spać...dobranoc
Śpij spokojnie
reklama
malina_11
Kolezance gastrolog polecal pic mielone siemie zalaze wrzatkiem i ostudzone codziennie na czczo, razem z tymi fusami. Musze sprobowac, bo juz nie daje rady z bolu.
Aniołek[*]8.08.2017
siemie lniane jest na prawdę dobre polecam też z mlekiem, nie każdemu może podchodzić z wodą ja tak polubiłam jak musiałam pić, że później zrobiło się dla mnie to normą jak herbata do śniadania dobrze, że mi przypomniałyście bo dawno nie piłam
Podziel się: