reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum :o

Zobacz załącznik 839928
Udało mi się wystać w kuchni :)
Zaobserwowałam, że maluszek leży po lewej stronie bo brzuch krzywy :D
Ale fajnie widać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Czy potrzebny i do czego to jak kto woli
emoji6.png
Moja corka przez pietwszy miesiac spala w rozku i tylko do tego nam sluzyl.
Tez tak mialam jak sobie odkasływałam co chwila mokre majtki ale teraz pare dni spokój.to chyba popuszczania moczu.oj dzis chyba cos w powietrzu bo ja tez leze odpoczywam i ciagle cos jem i mieszam paluszki zaraz jablko zaraz czekolada itd mi na zgage pomagaja migdały tak wczoraj jadlam ze jezyk pokaleczylam sobie.synus dzis od rana szaleje a teraz chyba spi.jest to moja druga ciaza a ciagle mnie cos zaskakuje.jednak to prawda karzda ciąża inna
0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak
emoji33.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/

Moja jakos w styczniu. Chyba sie skapnela sama po tym ze w swieta nie pilam i na sylwestra pojechalam swoim autem. Teraz co rusz czekolady i soki mi przynosi. Ogolnie nic nie gadala....mowila ze lepiej ze w ciazy jestem niz jakbym miala raka czy cos w tym stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaahaha. Wstawiłam zdjęcie na innym forum :o

Zobacz załącznik 839928
Udało mi się wystać w kuchni :)
Zaobserwowałam, że maluszek leży po lewej stronie bo brzuch krzywy :D
Malenstwo pcha sie do jedzenia,ja zrobilam sobie wlasnie kanapke.....2 herbatniki a w srodek lycha masy krowkowej i male szaleje terez chyba ze szczescia.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziopki ale mnie glowa boli... i wymiotowalam 2 razy nie wiem czy cos zjadłam czy o co chodzi ale dzis mnie muli caly dzien normalnie ciagle zarcie w gardle czuje:(

Do góry