Nowaja16
Fanka BB :)
To już bliziutko ciekawe ile dzieciaczki będą ważyćJa mam we wt już niedługo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już bliziutko ciekawe ile dzieciaczki będą ważyćJa mam we wt już niedługo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zleci Ci szybko ja mam 26 lutego i ciekawa jestem czy potwierdzi że córeczka
Jak nie patrzę w kalendarz to dni szybciej mi lecąZleci Ci szybko ja mam 26 lutego i ciekawa jestem czy potwierdzi że córeczka
Ja 22 i juz nie mogę się doczekać po usg od razu lece na zakupy
U mnie niby dziewczynka zobaczymy czy się potwierdzi ja strasznie wagi maluszka jestem ciekawaJa tez mam 22 ale połówkowe [emoji4] u mnie już wiem płeć ale jestem ciekawa buźki
Pamietam jak z córka w 20 tyg na połówkowych się śmiała do nas i miała dokładnie taka minę jak po urodzeniu
Odbiegając od tematu. Podaj proszę nazwę tego programu co projektujesz pokójJa mam dopiero 1.03, i doczekać się nie mogę
O ma wtedy urlop, i zaraz po jedziemy na zakupy [emoji23]
Ja 18 tydzień i też jeszcze ruchów nie czuje ale w końcu poczujemy i my ☺Kurde wszystkie już ruchy czują albo widzą a u mnie cisza spokój Czasem jakby coś się w brzuchu przelewało ale cholera wie czy to dzidzia czy jelita A co do spania to ja śpię jak anioł, jak zasnę o północy tak się budzę dopiero o 8 na siku
No dlatego ja się tym w ogóle nie martwię, tym bardziej że u mnie to pierwsza ciążaJa 18 tydzień i też jeszcze ruchów nie czuje ale w końcu poczujemy i my ☺
Wow, ale fajnie. Mi sie cala pierwsza ciaze nie udalo.Udało mi się nagrać jak dzidzia kopie szkoda ze nie można tutaj wstawić filmu