reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny !
@Jola92 wspolczuje bardzo,mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy.Duzo zdrowka !
U mnie dzis dzien sprzatania, wyrzucialam niepotrzebne rzeczy i powoli robie miejsce na rzeczy dla dziudziusia:)

Odnosnie rozkow z winky dla maluszkow to ogladalm na tej stronie kiedys i bardzo mi sie spodobaly, fajna posciel tez maja. Wklejam link Link do: amumu - rożki niemowlęce
Śliczne te rożki

reklama
Ale super mają rzeczy na tej stronce :D ja nie mam jeszcze ani jednej rzeczy kupionej dla dzidzi, chyba zacznę kompletowac coś dla siebie, bo nie mam nawet koszuli jak by (odpukać) trzeba było do szpitala jechać, a po połówkowym może poznam już płeć to będę kupować wyprawkę dla niusiaczka :D

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jestem po wizycie u mnie dziś 17+1 tc, niby wszystko jest dobrze, ale trochę jestem zaniepokojona, gin powiedział, że mam nisko łożysko, ale, że może się jeszcze podniesie, po za tym żołądek dzidzi był trochę duży, a ostatnia sprawa to wynik pappa mam na granicy, i mam przyjmować acard, płeć puki co dalej jest zagadką :) 1.03. mam drugie prenatalne :)
Wszystkiego sie na pewno dowiesz po prenatalnych. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! A co do lozyska to nie kazal Ci lezec? Bo moze sie podniesc, ale chyba trzeba lezec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale super mają rzeczy na tej stronce :D ja nie mam jeszcze ani jednej rzeczy kupionej dla dzidzi, chyba zacznę kompletowac coś dla siebie, bo nie mam nawet koszuli jak by (odpukać) trzeba było do szpitala jechać, a po połówkowym może poznam już płeć to będę kupować wyprawkę dla niusiaczka :D

Ja przed przyszlym wtorkiem tez kupie koszule, kosmetyki dla dziecka a pozniej juz wszystko po kolei :D

Ja wizytuję w piątek. Już zaczynam mieć stresa... od półtora tygodnia jestem chora (zapalenie zatok), choć już jest troche lepiej. Boję się,żeby Malutkiej się nic nie stało od tego choróbska :( mam ciążę leżącą i od 3 dni zaczęły wysiadać mi plecy, w sumie leżę już półtora miesiąca,to i tak długo wytrzymały. Martwię się też że nie czuję ruchów...wiem,że niby jeszcze mam czas,ale byłabym spokojniejsza...wy Kochane wszystkie w 17tc już czujecie?
Pięknie ozdoby robicie! Ja jestem manualnie nieudolna :D
Kochana ja w środę będę miała 17t i nie czuję ruchów więc spokojnie a na zapalenie zatok lepiej chyba wziąć lek od rodzinnego bo to jest poważniejsza rzecz :) czasem lepiej się nie meczyc

f2w39n7303c24ozn.png

agnieszka, jak sprawdzić czy te minky jest dobry i miękki bo koleżanka zamawiała i przyszedł twardy i ostry?
Ile musi kosztować taki lepszej jakości?

ja czwartkowa też ;) i już negocjuje z Kropkiem aby się pokazał ;) bo już powinno być widać
No w czwartek niech się rozluźnia w końcu tłusty czwartek i niech pokażą co mają [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Czesć. W weekend mnie nie było, bo uciekliśmy ze stolicy do teściów :) I było super, prócz 7h wizyty w szpitalu w sobote. Wstalismy rano, siadaamy do sniadania a mi nagle słuchajcie zaczęło w głowie tak wirowac ze spadłam z krzesła. Miałam problemy z mówieniem i tak jakby zgubiałam orientacje w czasie i miejscu. Widziałam i słyszałam co sie dzieje dookoła ale nic nie mogłam z tym zrobić oprócz próby sklejenia słowa. Wiedziałam gdzie jestem ale nie poznawałam tego miejsca. Ł zabrał mnie do szpitala. Tam zobaczyli co sie dzieje, to wzieli mnie poza kolejnością bo się bali że to udar. Potem mysleli że spadek cukru(nigdy w zyciu nie miałam z tym problemów) ale glukoza w dolnej granicy ale to nadal norma. Nic mi nie podawali bo póki ten mój dziwny stan trwał to chcieli sprawdzić wszystko co się da. Chcieli zrobić tomograf głowy ale z wiadomych przyczyn nie mogli. Ciśnienie super, saturacja super, tylko temperatura była dziwna bo wynosiła 34,4. Ale powiedzieli, że to nie jest przyczyną. Po około 30 min w szpitalu poczułam, że odpuszcza, mogłam znowu normalnie mówic, świat przestał wirowac i znowu że tak to określę "ogarniałam". Ani na chwilę nie straciłam przytomności. Lekarz stwierdził że nie ma pojęcia co się stało i że moge isc do domu. Podpowiedział tylko że on by obstawiał jakąś chorobę autoimmunologiczną, ale wiadomo diagnostyki mi nie zrobi. Resza weekendu była super, pochodziłam po lesie, jadłam duzo dobrego jedzenia :D
Ojej, wspolczuje przezyc. Mam nadzieje, ze to sie nie powtorzy. Bedziesz robic jakies badaniacw tym kierunku?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wszystkiego sie na pewno dowiesz po prenatalnych. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze! A co do lozyska to nie kazal Ci lezec? Bo moze sie podniesc, ale chyba trzeba lezec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wlasnie nic nie mówiła na temat leżenia ale wolę dmuchać na zimne i będę leżeć jak kłoda jeśli to ma pomóc :)

reklama
Do góry