reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry :) ja dzisiaj z dużym opóźnieniem, niby na urlopie powinno być więcej czasu na wszystko a u mnie jest inaczej, ciągle coś do roboty. Dziś kończyny 18 tydzień [emoji173] Ale to leci. Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty :) a jeszcze bardziej poniedziałkowego prenatalnego :) Mam nadzieję, że wszystko jest ok bo jakoś nie widzę, żeby brzuch mi rósł.

Witam niedzielnie i nas śnieg nareszcie [emoji16] wczoraj wybrałam się na zakupki z moim M i kupiliśmy ciuszki dla dzidzi jutro wstawię foto rano Łukasz mnie zaskoczył bo kupił bujaczek urzywany po jedny dziecku jeszcze na gwarancji do przyszłego roku. Dzień wstawilismy komoda na ubrania dla dziecka i szok prawie wszystkie ciuchy już mam.....
1517770318-09b5b9279bf04e3a-aaaaaa.jpeg
1517770344-ddc3162d7ae78d08-aaaaaa.jpeg
1517770382-ce028ae71fb8ed8e-aaaaaa.jpeg
jutro wstawię zdjęcia tego co kupiliśmy A zakupy to z pepco..

3jgxskjo51j6485i.png
Ale super zakupy :) Bujaczek świetny :)

Mam takie pytanie z zupełnie innej dziedziny...
Macie jakieś doświadczenia z żarówkami retro? A zwłaszcza z ledowymi stylizowanymi na retro?
Marzą mi się takie do salonu/jadalni, ale zastanawiam się, ile ich muszę mieć (wierząc specyfikacji to już wczoraj powiedzmy policzyłam), jak z trwałością, itd.. Ma ktoś takie..?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Miałam taką jedną żarówkę ale sprzedałam bo jakoś mi nie podeszła.

Zazdroszczę że umiesz szyć... Może kiedyś się nauczę. Maszynę mama ma w domu bo sama z zawodu jest krawcową, ale na chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy... chociaż to też jakaś forma plastyczności a zawsze lubiłam takie rzeczy i często do żłobka robiłam coś dla dzieci :)
1517830329-f9e7f88edac823c6-aaaaaa.jpeg
tu np robiłam opaski na dzień zwierzaka :) dzieci miały radoche i każdy mógł wybrać kim chce być :)

p19u3e3kp2hwj794.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale ładne :) Ja ostatnio nie mam weny do robótek ręcznych, leń mnie dopadł.

Ktoras dziewczyna pisala, ze odzywka do paznokci eveline jest nie bezpieczna w ciazy. A krem do rak z tej firmy ?
A dlaczego nie można stosować tej odżywki?

Witam sie :) dzis pomalowalam sobie paznokcie u rak i planuje u sto ciekawe czy mi wyjdzie ;D a to moj dzisiejszy brzuszekZobacz załącznik 838050juz sie nie moge doczekac czwartku jak zobacze malenstwo :)
To tak jak ja :) też mam wizytę w czwartek :) już się zaczynam stresować.

reklama
Ja wizytuję w piątek. Już zaczynam mieć stresa... od półtora tygodnia jestem chora (zapalenie zatok), choć już jest troche lepiej. Boję się,żeby Malutkiej się nic nie stało od tego choróbska :( mam ciążę leżącą i od 3 dni zaczęły wysiadać mi plecy, w sumie leżę już półtora miesiąca,to i tak długo wytrzymały. Martwię się też że nie czuję ruchów...wiem,że niby jeszcze mam czas,ale byłabym spokojniejsza...wy Kochane wszystkie w 17tc już czujecie?
Pięknie ozdoby robicie! Ja jestem manualnie nieudolna :D

Współczuje, bol pleców jest mega upierdliwy... może potrzebny ci jakiś fizjoterapeuta, rehabilitant?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) ja dzisiaj z dużym opóźnieniem, niby na urlopie powinno być więcej czasu na wszystko a u mnie jest inaczej, ciągle coś do roboty. Dziś kończyny 18 tydzień [emoji173] Ale to leci. Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty :) a jeszcze bardziej poniedziałkowego prenatalnego :) Mam nadzieję, że wszystko jest ok bo jakoś nie widzę, żeby brzuch mi rósł.

Ale super zakupy :) Bujaczek świetny :)

Miałam taką jedną żarówkę ale sprzedałam bo jakoś mi nie podeszła.

Ale ładne :) Ja ostatnio nie mam weny do robótek ręcznych, leń mnie dopadł.

A dlaczego nie można stosować tej odżywki?

To tak jak ja :) też mam wizytę w czwartek :) już się zaczynam stresować.
Tej odżywki nie można stosować bo zawiera formaldehyd, w ciąży też niebezpieczne są kosmetyki z retinolem - wit A

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry