reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O ktorej ? [emoji14] to juz jestesmy we trzy :D
Nie pamiętam dokładnie w tym momencie, 7:30 albo 7:45... Rano, żeby potem mąż mnie podwiózł do mamy a sam pojechał do pracy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ten sport to i ja lubie najbardziej :D chociaz czuje ostatnio juz kregoslup, jutro ide na dlugi spacer. Koniec lezenia :p
Tez mam taki plan zreszta jak codzien i zawsze znajde wymowke [emoji13] a z drugiej strony samej mi sie nie chce. Co do kręgosłupa to tez mam problemy ( duze skrzywienie) kiedys lekarz mi powiedzial ze moge miec problemu w ciazy i ost miesiące moga byc lezace ale licze ma to ze bedzie dobrze. Chociaz od poczatku ciazy już mi killa razy strzyknal... Bol niesamowity

0d1ysek2ashcgepe.png

Tez mam taki plan zreszta jak codzien i zawsze znajde wymowke [emoji13] a z drugiej strony samej mi sie nie chce. Co do kręgosłupa to tez mam problemy ( duze skrzywienie) kiedys lekarz mi powiedzial ze moge miec problemu w ciazy i ost miesiące moga byc lezace ale licze ma to ze bedzie dobrze. Chociaz od poczatku ciazy już mi killa razy strzyknal... Bol niesamowity

0d1ysek2ashcgepe.png

Tez mam krzywy ale z tego powodu nigdy mnie nie bolal. A kregoslup zaczal mnie bolec od kad odczuwam te ciagniecia i biodra tez bola. Lubisz lezec to nie bedziesz narzekac :D

Ooo super :) ja nie biegałam przez ponad miesiąc bo kiepsko sie czułam ale od dwóch tygodniu zaczęłam znowu:-) :) jak mi tego brakowało !!!
Dwa dni po półmaratonie dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i jeszcze życiówkę wtedy zrobiłam !
Dwa tygodnie przed planowanym maratonem miałam zapalenie węzła chłonnego (muszka mnie ugryzła, reakcja alergiczna, spuchła mi reka, poszło na węzeł, itd...), więc z bólem serca postanowiłam odpuścić start... 2 tygodnie później dowiedziałam się, że jestem w ciąży ;)

Bardzo mi brakuje biegania, ale na razie muszą wystarczyć spacery... Maleństwo ważniejsze, a przy ciąży wysokiego ryzyka nie mogę tego ryzyka jeszcze zwiększać...
Za jakiś czas chyba kupię kijki i pierwszy raz w życiu spróbuję.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Uff, nadrobiłam ;)
Byliśmy ze znajomymi na pizzy, a po powrocie 200 postów [emoji50]
Ale udało się po godzinie nadrobić ;)

A teraz napiję się herbaty, i będę się zbierała spać - ciekawe, czy dzisiaj usnę, wczoraj zasnęłam po 1... [emoji52](pobudka o 5..)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dwa tygodnie przed planowanym maratonem miałam zapalenie węzła chłonnego (muszka mnie ugryzła, reakcja alergiczna, spuchła mi reka, poszło na węzeł, itd...), więc z bólem serca postanowiłam odpuścić start... 2 tygodnie później dowiedziałam się, że jestem w ciąży ;)

Bardzo mi brakuje biegania, ale na razie muszą wystarczyć spacery... Maleństwo ważniejsze, a przy ciąży wysokiego ryzyka nie mogę tego ryzyka jeszcze zwiększać...
Za jakiś czas chyba kupię kijki i pierwszy raz w życiu spróbuję.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ooo kijki bardzo dobry pomysł, ja tez dużo spaceruje, myśle każda aktywność jest dobra w ciąży. Mi położna mówiła ze wszystko co robiłam przed ciąża moge robić w ciazy, ale wiadomo żadne sporty ekstremalne. Myśle ze każda z nas ma swój rozum i wie co dla niej i dla dzidziusia jest dobre.

reklama
Uff, nadrobiłam ;)
Byliśmy ze znajomymi na pizzy, a po powrocie 200 postów [emoji50]
Ale udało się po godzinie nadrobić ;)

A teraz napiję się herbaty, i będę się zbierała spać - ciekawe, czy dzisiaj usnę, wczoraj zasnęłam po 1... [emoji52](pobudka o 5..)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pizza[emoji173] zrobilas mi smaka [emoji13][emoji13]

0d1ysek2ashcgepe.png

Do góry