reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam poniedzialkowo i nas pada i strasznie wieje już po spacerku z psinka[emoji4] co do chrzestnych to u nas jakoś problemu nie będzie jesteśmy najstarsi chrzestna będzie moja młodsza siostra a chrzestnym kuzyn meza gdyż jego 20 letni brat niema bierzmowania az w szoku byłam gdy się dowiedziałam

m3sxskjoy7l8ehmb.png

Moja siostra tez wlasnie nie ma :/ gdy byl czas na chodzenie do kosciola chodzila na treningi, jezdzila na mecze. I przepadlo. A teraz jest problem bo oprocz niej nie mam kogo dax na chrzestna :/ nie da sie jakos zalatwic papierka ? Dac kase i zeby to jakos przeszlo ?

reklama
O to chyba śpimy na podobnej pozycji... A jak na zgagę znajdziesz jakiś sposób to się podziel, bo mnie też męczy od jakichś dwóch tyg i nic nie pomaga. W poprzedniej ciąży ok 7 miesiąca zaczęła męczyć a teraz tak szybko...

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie w poprzedniej ciazy nie znalazlam zlotego srodka[emoji53] Jedynie Rennie jakas tam ulge przynosi, ale poyem na koniec juz mi nic nie pomagalo. Pamietam jak nocami siedzialam w lozku i plakalam[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Szalejecie dziewczyny z samego rana :-) :) cieżko was znowu nadrobić.

W czwartek byłam na uczelni i wyobraźcie sobie ze jeden chłopak przyszedł z ospa !!!:wściekła/y: Co za idiota, na szczęście jedna z nauczycielek to wyłapała kiedy z nią rozmawiał i zabroniła mu wracać dopóki sie nie wyleczy. Myślałam ze mu przywale, w dodatku on wie ze jestem w ciąży, pomijając juz mnie może zarazić tez inne osoby.
OMG! Co za nieodpowiedzialnosc!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@olaaa7 @Jola92 @Wronka199 tak chorowałam juz na ospę ale ospa jest bardzo niebezpieczna dla płodu i Organizm w ciąży tez jest bardziej osłabiony. Oczywiście panikowałam cały czwartek czy czasem mnie nie zaraził.
Ostatnio od tego samego kolegi zaraziłam grypa bo on notorycznie przychodzi chory, jak nie z zapaleniem płuc to teraz z ospa.

Czy któraś z was szczepiła sie na grypę w ciąży? Tu bardzo polecają ale ja zrezygnowałam.

reklama
Do góry