kinga30
Fanka BB :)
Mi się najwięcej na plecach napinaTeż tak mam ostatnio zauważyłam że jak leże na prawym boku to mi się napina a na lewum strasznie mi niewygodnie, ale muszę się przestawić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się najwięcej na plecach napinaTeż tak mam ostatnio zauważyłam że jak leże na prawym boku to mi się napina a na lewum strasznie mi niewygodnie, ale muszę się przestawić
A woda morska nie pomaga nawilzyć?
Mnie mijają ładnie problemy skórne
Zostały plamki jeszcze, ale wypryski się w magiczny sposób zagoily, skóra przestała się luszczyć, wystarczyło wziąć się za siebie, zrobić krem, posmarować olejem itd... [emoji15]
Dokładnie taki miałam jak na miesiączkę. Teraz już troszkę mniej ale często kłuje jajnik, raz jeden, raz drugi ale jest to do wytrzymania [emoji4]Ale masz tez taki bol ciagnacy + jak na miesiaczke ? Jesli boli to chyba dobrze? Bo juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak.
MagneB6 jest lekiem nie suplementem.Dzięki dziewczyny... Mam tylko nadzieję że to nic groźnego.. muszę kupić magnez... Jaki polecacie?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To radzisz coś innego?MagneB6 jest lekiem nie suplementem.
Aniołek[*]8.08.2017
A ja znowu mogłabym spać na plecach, nie kontroluje tego i jak się budzę w nocy to przekręcam bo chyba już nie można spać na plecach?Mi się najwięcej na plecach napina
Ja to nie wiem jak śpię usypiam na boku a później w każdej pozycjiA ja znowu mogłabym spać na plecach, nie kontroluje tego i jak się budzę w nocy to przekręcam bo chyba już nie można spać na plecach?
No to może właśnie to.... Bo na sporo śpię na plecach... Sama nie wiem wzięłam nospe i zobaczymy.. Później pojadę do apteki i kupię magnezA ja znowu mogłabym spać na plecach, nie kontroluje tego i jak się budzę w nocy to przekręcam bo chyba już nie można spać na plecach?