reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A woda morska nie pomaga nawilzyć?
Mnie mijają ładnie problemy skórne :D
Zostały plamki jeszcze, ale wypryski się w magiczny sposób zagoily, skóra przestała się luszczyć, wystarczyło wziąć się za siebie, zrobić krem, posmarować olejem itd... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie no jrdyny problem to kupka twarda[emoji23]bo progesteron wysoki plus dzidzia rosnie no I ten nos suchy teraz w ciazy, waselina pomaga;)

Ale masz tez taki bol ciagnacy + jak na miesiaczke ? Jesli boli to chyba dobrze? Bo juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak.
Dokładnie taki miałam jak na miesiączkę. Teraz już troszkę mniej ale często kłuje jajnik, raz jeden, raz drugi ale jest to do wytrzymania [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hej dziewczyny, ja dziś pół nocy nie spałam...jakieś doły mnie dopadły, od wczoraj pobolewa mnie brzuch, poza tym mam dużo stresu ostatnio, bo w szkole zaczęła mi się sesja i jeszcze jak by tego było mało to przytyłam 4,5 kg, wydaje mi się że za dużo tymbardziej, że ja startuje z wysokiej wagi...chyba zaczyna mi się stresik przed wizytą, a tu jeszcze tydzień :(

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja znowu mogłabym spać na plecach, nie kontroluje tego i jak się budzę w nocy to przekręcam bo chyba już nie można spać na plecach?
No to może właśnie to.... Bo na sporo śpię na plecach... Sama nie wiem :( wzięłam nospe i zobaczymy.. Później pojadę do apteki i kupię magnez

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry