ani_anita
Fanka BB :)
Ech, no faktycznie, przychodzenie o której się chcę to dość nieczysty warunek. Wiadomo, ze pracować w butiku tak się nie da, ale trudno z głupim polemizować.dziewczyny odnosnie podwyzki zeby zatrzymac pracownice bo ktoras pytala a teraz dopiero doczytalam wiec tak zapytalam jakie warunki dstala w tej nowej pracy:
2000 na reke + premia
nie pracuje w sb
i w tyg moze przychodzic na ktora chce
wiec:
mowie jej moge rowniez zaproponowac ci 2000 bo wiem ze zarobisz na to ale nie moge sie zgodzic na warunki takiej pracy poniewaz zaden pracodawca nie bierze pracownika nie daje mu tyle hajsu za przychodzenie kiedy chce no hellloooo ja nie wiem czy ona naprawde w to wierzy dzis jak emocje troche ostygly mysle a h..j z nia skoro jest taka nielojalna po co mi taki pracownik ja bylam uczciwa i nie oszukalam nigdy nikogo a mysle dlugo tam nie popracuje do dnia pierwszej wyplaty zreszta uwazam ze 1700 zl czy 2000 zl to naprawde duzo za siedzenie za lada i doradzanie paniom 7 godz dziennie a jak nie ma ruchu ta na necie czy fb sobie siedzi no ale nie bede wlazic do tylka komus kto nie ceni sobie pracy
Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć lepszego pracownika.