reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie[emoji5]
Znowu tak mnie glowa boli, ze az mnie muli. Az mbie ten bol budzil w nocy[emoji20]
Czemu nas te glowy tak mecza?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Myślę , że hormonki no i ta pogoda pewnie tez niepomaga . Odpoczywaj i oby ból szybko ustąpił

Ledwo was nadrobiłam, jeden poranek i juz było ponad 40 stron:-D

Dziewczyny z Krakowa polecicie dobrego ginekologa? Bede w kwietniu w PL i chciałam na USG i do ginekologa podejść.

O matko, ale od zawsze tak masz czy tylko w ciąży? Ja też płaczka jestem ale to zazwyczaj na jakimś filmie albo jak sama jestem bo przy kimś płakać nie umiem.

Mnie dzisiaj dziewczyny też znowu głowa boli, może i przez to mam takie nerwy, no bo ileż można :/ Tym bardziej że przed ciążą ból głowy to miałam może raz na pół roku a teraz prawie codziennie mnie ćmi :(
Tylko w ciąży. Normlanie jestem grubo skórna i cieżko mnie doprowadzić do płaczu. Tylko własnie teraz w ciaży moje oczy by mogły służyć za fontannę!

Tylko w ciąży. Normlanie jestem grubo skórna i cieżko mnie doprowadzić do płaczu. Tylko własnie teraz w ciaży moje oczy by mogły służyć za fontannę!

Jolcia Ty to masz hasła jak coś napiszesz to odrazu chce mi się śmiać i włącza mi się wyobraźnia.. czasem sie niegniewaj bo to nie z Ciebie się śmieje tylko Twoje hasła są tak zabawne że niemoge inaczej :D

Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze że wszystko ok :)

reklama
Do góry