Dziewczynyyyyyyy... jakie boskie <3 https://bambolina.pl/kategoria-produktu/wszystkie-produkty/my-deer-shoes
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Witajcie[emoji5]
Znowu tak mnie glowa boli, ze az mnie muli. Az mbie ten bol budzil w nocy[emoji20]
Czemu nas te glowy tak mecza?
Aniołek[*]8.08.2017
Myślę , że hormonki no i ta pogoda pewnie tez niepomaga . Odpoczywaj i oby ból szybko ustąpił
No to widzę, że nam się całkiem ładna Śląska (około Chorzowska ) grupka zbieraCzyli do Tarnowskich Gór wcale nie daleko bo ja tam mieszkałam miejscowość obok ale od 3 lat DE ale jak będę w Polsce to Olka ogarniemy i się spotkamy to bliziutko
Jola92
Tylko w ciąży. Normlanie jestem grubo skórna i cieżko mnie doprowadzić do płaczu. Tylko własnie teraz w ciaży moje oczy by mogły służyć za fontannę!O matko, ale od zawsze tak masz czy tylko w ciąży? Ja też płaczka jestem ale to zazwyczaj na jakimś filmie albo jak sama jestem bo przy kimś płakać nie umiem.
Mnie dzisiaj dziewczyny też znowu głowa boli, może i przez to mam takie nerwy, no bo ileż można :/ Tym bardziej że przed ciążą ból głowy to miałam może raz na pół roku a teraz prawie codziennie mnie ćmi
Onaszczesliwa2018
No to widzę, że nam się całkiem ładna Śląska (około Chorzowska ) grupka zbiera
Taaaak już się cieszę
Onaszczesliwa2018
Tylko w ciąży. Normlanie jestem grubo skórna i cieżko mnie doprowadzić do płaczu. Tylko własnie teraz w ciaży moje oczy by mogły służyć za fontannę!
Jolcia Ty to masz hasła jak coś napiszesz to odrazu chce mi się śmiać i włącza mi się wyobraźnia.. czasem sie niegniewaj bo to nie z Ciebie się śmieje tylko Twoje hasła są tak zabawne że niemoge inaczej
joanna4258
Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje
Najważniejsze że wszystko ok
reklama
adamiko2
Ja też mam połówkowe 5 marca[emoji2]Witam się powizytowo. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Miałam tylko szybkie usg, wiec pomiarów nie robiła. Następna wizyta 5 marca i wtedy będę miała robione usg połówkowe i może wtedy się dowiem kto mnie zamieszkuje
Podziel się: