reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam to samo poczucie co ty a wizytę też mam dopiero 6 lutego... Strach mi się jakiś wkradł i humor zły :(

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika, ja miałam wizytę u położnej 9 stycznia a kolejną mi dała na 18 kwietnia! :-| Wynika z tego, że cały II trymestr jestem bez wizyt...

reklama
bardzo ładne i proste, ja chyba też takie wybiorę, teraz naczytałam się o śmierci łóżeczkowej i baldachimów ani ochraniaczy u mnie nie będzie na bank, a dla noworodków jest jakaś specjalna pościel? Czy na początku ma spać bez? Zresztą w lipcu mogą być upały więc tylko jakieś śpiochy? nie mam, doświadczenia to moja pierwsza dzidzia :D

Kupujesz szufladę to łóżeczka?
Sama nie wiem czy sie przydaje czy to tylko siedlisko kurzu bedzie?
Ja nie kupuję, ale dlatego, że nie potrzebuję dodatkowego miejsca na przechowywanie. Te szuflady są płytkie, dużo się do nich nie mieści. Jeśli jednak masz mało miejsca w domu to każda powierzchnia do przechowywania się przyda. Jak nie na pościel to np. na pieluchy.

Masakra, ja bym chyba oszalała :szok:

O Matko ja też :szok: ja dwa tygodnie i na prawdę mi się dłuży za każdym razem. Ale na prawdę niema co narzekać jak widać dziewczyny tam są mocno ograniczone z tymi wizytami . Podziwiam za wytrzymałość. No ale z drugiej strony co mozecie zrobic nic tylko zaakceptować reguły tamtego roku :yes: najważniejsze , że z dzidzia wszystko oki :)

bardzo ładne i proste, ja chyba też takie wybiorę, teraz naczytałam się o śmierci łóżeczkowej i baldachimów ani ochraniaczy u mnie nie będzie na bank, a dla noworodków jest jakaś specjalna pościel? Czy na początku ma spać bez? Zresztą w lipcu mogą być upały więc tylko jakieś śpiochy? nie mam, doświadczenia to moja pierwsza dzidzia :D
Są specjalne poduszki klinowe. U mnie sprawdziły się śpiworki (dziecko nie nakryje sobie nimi głowy jak np. kołderką.) Pierwszą pościel kupiliśmy jak miał rok.

reklama

No właśnie sama też sie nad tym zastanawiam :D zresztą nie tylko nad tym wszystko będzie dla nas nowe :D

Do góry