reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A czemu piszesz 3d genetyczne? Przecież to zwykle usg tyle, że dziecko widać w 3D ... To badanie nie ma na celu wykryć wad... To badanie jest dla rodziców a nie dla lekarza

f2w39n7303c24ozn.png
Wiem wiem jest dokladnie tak jak piszesz, genetyczne bede miala tez u siebie w przychodni te zwykle. A bardziej chodzilo mi o to 3d ze wzgledu na corke. Mi bardziej zalezy na tym aby maluch byl zdrowy. Ale szczerze to i mnoe ciekawosc zzera bo w poprzednich nie mialam 3d tylko zwykle.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem wiem jest dokladnie tak jak piszesz, genetyczne bede miala tez u siebie w przychodni te zwykle. A bardziej chodzilo mi o to 3d ze wzgledu na corke. Mi bardziej zalezy na tym aby maluch byl zdrowy. Ale szczerze to i mnoe ciekawosc zzera bo w poprzednich nie mialam 3d tylko zwykle.

Bo to jest piękna pamiątka [emoji16][emoji16] też zamierzam zrobic ok 20tc (chciałam później by bylo widać ładnie buzie, ale po Twoim komentarzu, że można poznac płeć to też uznałam, że pójdę wcześniej to będzie widać czarno na białym [emoji16]) a nie przypuszczenia

f2w39n7303c24ozn.png

Po za tematem. W końcu śnieg na dworze spadł. Pójdę z synem na dwór po przedszkolu. Na jakąś górkę pójdziemy. W poniedziałek w domu będę miała 2 kolegów syna. Już dziś chcieli przyjść ale nie czułam się na siłach. 3 małych potworków w domu. Dzieci lubię, 4 chciałam mieć. Ale jednak swoim, a cudzym inaczej uwagę się zwraca. Jednego już z nich w domu miałam i się słucha ale jak z drugim to jeszcze nie wiem :D

Bo to jest piękna pamiątka [emoji16][emoji16] też zamierzam zrobic ok 20tc (chciałam później by bylo widać ładnie buzie, ale po Twoim komentarzu, że można poznac płeć to też uznałam, że pójdę wcześniej to będzie widać czarno na białym [emoji16]) a nie przypuszczenia

f2w39n7303c24ozn.png
Mój ginekolog też nie robi USG w 3d ani 4d, dlatego wykorzystam okazję podczas drugich prenatalnych, które mam bezpłatnie, więc zaoszczędzone pieniądze pójdą na zapis 4D :) Myślę, że coś koło 160 zł będzie to kosztowało ale muszę się upewnić.

f2w39n7303c24ozn.png
Pani z rejestracji powiedziala ze na tym etapie ladnie calego malucha widac i mozna wszystko obejrzec ,dlatego sama zaproponowala taka date. A moja Oliwia docz3kac sie nie moze ,nawet teraz jej mowilam ze moze poznamy juz plec to ona ze doczekac sie nie moze. Ciagle powtarza ze jak 3 brat to psychicznie musi sie przygotowac

Pani z rejestracji powiedziala ze na tym etapie ladnie calego malucha widac i mozna wszystko obejrzec ,dlatego sama zaproponowala taka date. A moja Oliwia docz3kac sie nie moze ,nawet teraz jej mowilam ze moze poznamy juz plec to ona ze doczekac sie nie moze. Ciagle powtarza ze jak 3 brat to psychicznie musi sie przygotowac

Musi mieć dziewczyna trochę czasu [emoji16][emoji16] oswoić się [emoji16] i idziesz w 20tc?

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hahaha :D u mnie tylko wypolerowac się nie chciało ciekawe co będzie dalej :D a Ty uważaj na te palniki :D

Do góry