reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 wszystkiego najpiękniejszego [emoji8][emoji8]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
A czemu nie przez brzuszek? Od 12 tc robi się przez brzuch, no chyba, że przez tyłozgięcie macicy tak jak u mnie ciężko zrobić badanie przez brzuch.
Ja pamiętam, że dopiero po 17tc robili przez brzuszek. Jak lekarz zrobi przez brzuszek to będę szczęśliwa. Jednak tak przy mężu to niekomfortowo.

Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście :o nie ma mowy żebym Was nadrobiła :D ...co do kręgosłupa, to mnie zaczyna doskwierać...ciężko mi wysiedzieć parę godzin, w nocy jest to samo nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji :p byłam wczoraj u dentysty mam 4 zęby do leczenia ... masakra nie wiem jak mogłam tak zaniedbać :oops:

U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hehe. Niebezpieczne :> a ja wczoraj prawie pralke zepsulam, najpierw pomylilam wlewy do prania i plukania a na koniec jeszcze nie zakmnelam bebna, domknelam klape i wlaczylam pranie ;) i patelnie spalilam, zostawilam na jakies pol godziny spagetti, gzalo sie i grzalo, krzyczalam na brata ze co on tak dlugo piecze i poszlam do kuchni go okrzyczec ze znowu uchlapie tluszczem kuchenke. Haha

Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście :o nie ma mowy żebym Was nadrobiła :D ...co do kręgosłupa, to mnie zaczyna doskwierać...ciężko mi wysiedzieć parę godzin, w nocy jest to samo nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji :p byłam wczoraj u dentysty mam 4 zęby do leczenia ... masakra nie wiem jak mogłam tak zaniedbać :oops:

Ja mialam wszystkie zdrowe, od kad jestem w ciazy czuje juz ze dwa mnir bola :( o zeby trzeba dbac w ciazy, teraz beda sie nam czesto psuly ..

reklama
Do góry