martaaa515
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pamiętam, że dopiero po 17tc robili przez brzuszek. Jak lekarz zrobi przez brzuszek to będę szczęśliwa. Jednak tak przy mężu to niekomfortowo.A czemu nie przez brzuszek? Od 12 tc robi się przez brzuch, no chyba, że przez tyłozgięcie macicy tak jak u mnie ciężko zrobić badanie przez brzuch.
U mnie też jajecznica. Wczoraj zdarzyło mi się po raz trzeci odkąd jestem w ciszy nie wyłączenie palnika... raz tak wyszłam ale na szczęście mamą wróciła chwilę później i się zorientowała. Drugi raz robiłam obiad i go spaliłam, mąż zauważył jak poszedł po dokładkę i wczoraj... podsmażyłam kopytka, patelnie ściągnęłam ale już ognia nie wyłączyłam... nie dotykam się więcej do kuchenki [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oj tam przecież mąż Cię widział nie raz nago A lekarz wykonuje swoje obowiązki, dla przyjemności tego nie robiJa pamiętam, że dopiero po 17tc robili przez brzuszek. Jak lekarz zrobi przez brzuszek to będę szczęśliwa. Jednak tak przy mężu to niekomfortowo.
Ja pamiętam, że dopiero po 17tc robili przez brzuszek. Jak lekarz zrobi przez brzuszek to będę szczęśliwa. Jednak tak przy mężu to niekomfortowo.
Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście nie ma mowy żebym Was nadrobiła ...co do kręgosłupa, to mnie zaczyna doskwierać...ciężko mi wysiedzieć parę godzin, w nocy jest to samo nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji byłam wczoraj u dentysty mam 4 zęby do leczenia ... masakra nie wiem jak mogłam tak zaniedbać
Oj tam przecież mąż Cię widział nie raz nago A lekarz wykonuje swoje obowiązki, dla przyjemności tego nie robi
Ja się obawiałam czy będzie widać przez brzuch bo mam trochę za dużo tluszczyku, ale było widać już w 12tc