reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl :) wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow :szok:
Gratuluje i oby synuś się dobrze trzymał.
Ja z mdłościami się męczę od 28 grudnia. Wczoraj w ciągu godziny to cztery razy toaletę przytulałam. Wszystko jedno czy to woda, sucharki czy nawet napar imbirowy i tak wszystko szło. Tabletki też pewnie zwracam :(

reklama
Fajnie by było może dopisać do wątku z naszymi datami porodów płeć maluszków jak już będzie pewna, co myślicie?
Jestem za :) nawet płeć i imię ;) zawsze można edytować.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl :) wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow :szok:
Gratuluję synka! Chłopaki rządzą ma forum :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

AAAA dzisiaj o 14:30 mam prenatalne i właśnie się dowiedziała że mąż nie wyjdzie z pracy i nie zajmie się mała bo coś mu pilnego wyskoczyło... nie wiem jak ja ja ogarnę w gabinecie. Ile u was trwało to badanie?

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jakies pol godziny trwalo. A mloda ile ma? Moze wytrzyma?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Gratulacje! My też chcielibyśmy chłopczyka, ale dowiemy się przy porodzie dopiero czy będzie chłopiec, czy dziewczynka. :-)

Jestem po prenatalnych [emoji16][emoji16] wszystko jest jak należy [emoji16] Kruszynka sie bardzo wierci ma dziś 7cm i 4mm :) podczas usg oprócz lekarza i mojego faceta byli też studenci 5 roku :) chyba mają takie ćwiczenia [emoji16] dziewczynki jakie Wasz maluch ma tętno? Mój 153 u na min i nie wiem czy to dużo czy mało :) ale na pewno norma :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Super, że wszystko w porządku i gratuluję Synka [emoji8][emoji8][emoji8]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry