olaaa7
Fanka BB :)
Marzycielka a czemu tą glukozę tak wcześnie miałaś robioną? Myślałam, że to się robi jakoś w połowie ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w domu chęć mam mniejsza niż gdy wyjdę z domu... Bo jak tylko wyjdę to od razu... I zaliczam każdy szalet i supermarket by zrobić siku może za mało pijesz?To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Ja tak miałam w 1 ciąży. W 9 miesiącu mąż złamał nogę i chodziliśmy jak 2 kaleki@Onaszczesliwa2018, leż, odpoczywaj i zrezygnuj z zakupów... u nas jest dopiero ciekawie- ja w ciąży, M po operacji, byliśmy teraz razem na zakupach i nieźle się gimnastykowaliśmy z wnoszeniem tego wszystkiego do auta Następnym razem zamawiam wszystkie cięższe produkty przez internet, nie ma co ryzykować.
Hej
I ja... właśnie moim zdaniem w takim rożku to przede wszystkim wygodnie sie bierze na ręce kruszynkę, no i nie wiadomo jakie to lato będzie.. może jeden by się przydał...
Moja przyjaciółka tak "chłodno" chowa córeczkę, 6 mcy i kilka razy nawet ja byłam w szoku że dziecko bez czapki- a moje dziecko zakłada czapkę jako jedno z ostatnich "w sezonie" Ale każde dziecko właśnie jest inne, trzeba wyczuć. Ta mała świetnie się chowa
Zależy czy będzie mniej czy więcej niż 30
Też tak mam w nocy nawet nie jest jeszcze źle, ale w dzien... masakra. Może trzeba wcześniej zainwestować w pampersy na wszelki...
Moja siostra tego dnia i roku urodziła córkę [emoji16] ale miała cesarke wiec mogla ten termin wybraćApropos fajnych dat to mój syn mogł się urodzić 10.10.10, ale nie wytrzymał tyle i wyszedł 4
Niby można jako tako, ale ostatnie badanie było rtg więc teraz trzeba porównac rtg z usg... Za tydzień mam kolejną wizytę z kolejnym usg sercaOjej, strasznie mi przykro [emoji20] Wiadomo, w takiej sytuacji wazniejsze Wasze bezpieczenstwo. A usg serca nie wystarczy zeby ta wielkosc ocenic?
Aniołek[*]8.08.2017
Wow, jak yego dokonalad?To ja miałam urodzić 01 czerwca 2011. Ale uparłam się że mi termin nie pasuje, bo po pierwsze dzień dziecka, a po drugie imieniny Konrada, więc za dużo by syn stracił. Już od 6 miesiąca planowałam, że urodzę 13 maja w piątek i udało mi się
To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5]Ja juz po badaniach. Dziecko pomierzone, prawie 7 cm ma, z obrazu USG zdrowe, cale. Plci nie powiedzial, bo nie byl w stanie "kuknac" miedzy nogi, zbyt sie zaslanialo. Ulga
Gorzej z wynikami. Oczywiscie z obciazenia glukoza zle wyszly. Tzn na czczo, bo po obciazeniu ok, ale kazal mi sie zglosic do diabetologa. Teraz musze znalezc jakiegos spoko, zeby sprawy nie olal.