reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Ja w domu chęć mam mniejsza niż gdy wyjdę z domu... Bo jak tylko wyjdę to od razu... I zaliczam każdy szalet i supermarket by zrobić siku :) może za mało pijesz?

f2w39n7303c24ozn.png

Hej dziewczyny długo się nie oddzywałam bo byłam na wyjeździe w górach :) wczoraj miałam prenatalne dzidziuś spał i niechciał współpracować musiałam tam skakać i robić przysiady żeby go obudzić [emoji14] nieznamy płci bo jest jeszcze za malutki. Dziś byłam na krzywej cukrowej, pierwszej godziny nie pamiętam w ogóle chyba spalam na siedzaco, chyba przez ten nagły wyrzut cukru...dziś w ogóle jestem jakas nie do życia [emoji14]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Onaszczesliwa2018, leż, odpoczywaj i zrezygnuj z zakupów... u nas jest dopiero ciekawie- ja w ciąży, M po operacji, byliśmy teraz razem na zakupach i nieźle się gimnastykowaliśmy z wnoszeniem tego wszystkiego do auta:eek::errr: Następnym razem zamawiam wszystkie cięższe produkty przez internet, nie ma co ryzykować.

Hej :)

I ja... właśnie moim zdaniem w takim rożku to przede wszystkim wygodnie sie bierze na ręce kruszynkę, no i nie wiadomo jakie to lato będzie.. może jeden by się przydał...

Moja przyjaciółka tak "chłodno" chowa córeczkę, 6 mcy i kilka razy nawet ja byłam w szoku że dziecko bez czapki- a moje dziecko zakłada czapkę jako jedno z ostatnich "w sezonie" ;) Ale każde dziecko właśnie jest inne, trzeba wyczuć. Ta mała świetnie się chowa :)

Zależy czy będzie mniej czy więcej niż 30 ;)

Też tak mam :unsure: w nocy nawet nie jest jeszcze źle, ale w dzien... masakra. Może trzeba wcześniej zainwestować w pampersy na wszelki... :-p
Ja tak miałam w 1 ciąży. W 9 miesiącu mąż złamał nogę i chodziliśmy jak 2 kaleki ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ojej, strasznie mi przykro [emoji20] Wiadomo, w takiej sytuacji wazniejsze Wasze bezpieczenstwo. A usg serca nie wystarczy zeby ta wielkosc ocenic?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Niby można jako tako, ale ostatnie badanie było rtg więc teraz trzeba porównac rtg z usg... Za tydzień mam kolejną wizytę z kolejnym usg serca

To ja miałam urodzić 01 czerwca 2011. Ale uparłam się że mi termin nie pasuje, bo po pierwsze dzień dziecka, a po drugie imieniny Konrada, więc za dużo by syn stracił. Już od 6 miesiąca planowałam, że urodzę 13 maja w piątek i udało mi się :)
Wow, jak yego dokonalad?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja juz po badaniach. Dziecko pomierzone, prawie 7 cm ma, z obrazu USG zdrowe, cale. Plci nie powiedzial, bo nie byl w stanie "kuknac" miedzy nogi, zbyt sie zaslanialo. Ulga :)
Gorzej z wynikami. Oczywiscie z obciazenia glukoza zle wyszly. Tzn na czczo, bo po obciazeniu ok, ale kazal mi sie zglosic do diabetologa. Teraz musze znalezc jakiegos spoko, zeby sprawy nie olal.

xrotgov3q3o4y33i.png
To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5]
Szkoda, ze z ta glukoza problem. Obys znalazla szybko dobtego diabetologa. A jaka mialas ta glukoze?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry