Z tymi kremami na rozstępy to chyba pic na wodę, na blogu sroki, która analizuje składy kosmetyków wyczytałam, że najmniej oszukana oliwka jest z babydream i chyba przy tym zostanę, a jak ktoś ma tendencję do rozstępów to i tak będzie miał...nie ma cudów
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Z tymi kremami na rozstępy to chyba pic na wodę, na blogu sroki, która analizuje składy kosmetyków wyczytałam, że najmniej oszukana oliwka jest z babydream i chyba przy tym zostanę, a jak ktoś ma tendencję do rozstępów to i tak będzie miał...nie ma cudów
Zgadzam się ze chyba nie ma skutecznych kremów ..
T
taycia
Gość
Zgadzam sie. Ja nigdy sie niczym nie smarowalam I nigdy rozstepow nie mialam.
Ja zaraz na zakupy , trzeba cos na obiad kupic...
Milego dnia Babeczki.
olaaa7
Też tak myślę, ale kupiłam, żeby trochę nawilżyć skórę, może nie będzie swędziała.Zgadzam się ze chyba nie ma skutecznych kremów ..
olaaa7
Ja też mam rozstępy na udach od wewnątrz i od zewnętrznej strony, jakoś z tym żyjęja rozstępy będę mieć, na pewno, już mam od wcześniejszych wahań wagi, smarować się będę, żeby skórę nawilżyć ale cudów się nie spodziewam
adamiko2
Będzie dobrze trzymam kciuki[emoji109]Boooszeee jeszcze 3 godziny do wizyty...
Kto jest już po?
reklama
Onaszczesliwa2018
Boooszeee jeszcze 3 godziny do wizyty...
Kto jest już po?
Marta miała chyba na 9
Podziel się: