reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Z tymi kremami na rozstępy to chyba pic na wodę, na blogu sroki, która analizuje składy kosmetyków wyczytałam, że najmniej oszukana oliwka jest z babydream :p i chyba przy tym zostanę, a jak ktoś ma tendencję do rozstępów to i tak będzie miał...nie ma cudów :p

reklama
Z tymi kremami na rozstępy to chyba pic na wodę, na blogu sroki, która analizuje składy kosmetyków wyczytałam, że najmniej oszukana oliwka jest z babydream :p i chyba przy tym zostanę, a jak ktoś ma tendencję do rozstępów to i tak będzie miał...nie ma cudów :p

Zgadzam się ze chyba nie ma skutecznych kremów ..

16udyx8di9hvrs5t.png

Zgadzam sie. Ja nigdy sie niczym nie smarowalam I nigdy rozstepow nie mialam.

Ja zaraz na zakupy , trzeba cos na obiad kupic...

Milego dnia Babeczki.

J też nie wieże w cuda kremów na rozstępy w pierwszej smarowalam się bio Oil i nic nie dało, moja koleżanka duzo większy brzuszek miała bo mniejsza w biodrach niczym się nie smarowala i zero rozstępów

ja rozstępy będę mieć, na pewno, już mam od wcześniejszych wahań wagi, smarować się będę, żeby skórę nawilżyć ale cudów się nie spodziewam :D

reklama
Do góry