reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już po wizycie :D wszystko jest dobrze dzisiaj 10t1d :) termin mam na 15.07 od jutra acard i neoparin do końca ciąży ulżyło mi ale pewno tylko na jakiś tydzień :p

Super masz zdj??

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny możecie coś powiedzieć o foteliku BeSafe Izi Go i Maxi Cosi Pebble Zainteresował mnie tez Izi Go tylko nie bardzo znam tą firmę.
BeSafe tez jedna z najlepszych firm. Bralam ja pod uwage razem z maxi cosi, ale przewazywa cena, Bo BeSaf byly drozsze. Pod wzgledem bezpieczenstwa porownywalne.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A jaka firma? Kolorystycznie bardzo mi się podoba, ale musiałabyś na żywo sprawdzić, czy lekki, skrętny, jak się składa itp
Bebetto Holland z 2017 r. :) Skrętny jest, spacerówka się składa razem ze stelażem a czy lekki to tak średnio, ale to cecha wszystkich wózków Bebetto, mnie akurat to nie przeszkadza :)

Hej kobietki. Ja dziś zalatana na maksa a jeszcze zebranie w szkole u córki. Szał.
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry