reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nie używałam nigdy, ale zawsze na forum w poprzednich moich ciążach ten wątek się pojawiał ;) Z tego, co pamiętam, to dziewczyny pisały, że tym detektorem wcale nie tak łatwo wykryć tętno i można nieźle sobie stracha napędzić niepotrzebnie. Podobnie jak z czujnikami oddechu dla urodzonego już dziecka.

Jak się maluch zacznie ruszać, to łatwiej jest na ruchy zwracać uwagę :)

Moja przyjaciółka miała porażka ... jak złe założysz to nic nie słychać raz w szpitalu wyladowala bo nie słyszała serduszka panika jak nie wiem jeszcze jechałam ja zawoez
Okazało się ze tętno serduszko są tylko dzidziuś się tak ułożył ze Trzebabylo poszukac jeszcze lekarz ja zryczal ze ma nie używać takich rzeczy

16udyx8di9hvrs5t.png

Tak wiem, że z tym detektorem to nie taka łatwa sprawa, ale myślę (czysto teoretycznie) że tak czy siak się denerwuję, a może co jakiś czas uda mi się uchwycić to tętno. Oczywiście nie biorę pod uwagę, że go nie znajdę xD Strasznie się denerwuję, nie mogę funkcjonować. Na święta nic nie ogarnęłam (na całe szczęście na wigilie zwalamy się do rodziny) bo cały czas czekam na jutrzejsze usg. Paraliżuje mnie ten strach i szukam sposobu żeby mieć jakąkolwiek pewność że jest okej.

Tak wiem, że z tym detektorem to nie taka łatwa sprawa, ale myślę (czysto teoretycznie) że tak czy siak się denerwuję, a może co jakiś czas uda mi się uchwycić to tętno. Oczywiście nie biorę pod uwagę, że go nie znajdę xD Strasznie się denerwuję, nie mogę funkcjonować. Na święta nic nie ogarnęłam (na całe szczęście na wigilie zwalamy się do rodziny) bo cały czas czekam na jutrzejsze usg. Paraliżuje mnie ten strach i szukam sposobu żeby mieć jakąkolwiek pewność że jest okej.

Jak dzidziuś zacznie kopać to niempotrzeba dodatkowych sprzętów [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry