reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ale miałaś pobudkę [emoji14] chyba ciąża rzuca nam się na mózg :p
Haha cos w tym jest, w zyciu tak nie mialam [emoji23] Ale adrenalina tak mnie pobudzila ze juz w ogole spac mi sie nie chce.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Tez w to wierze. W zasadzie w to, że będzie dobrze ale też to, że będzie dokładnie to co ma być. Ten na gorze ma dla nas plan i on wie czy to ten czas czy nie. Trzymam kciuki, żeby było tak jak teraz sobie wymarzyłam i tak jak Wy marzycie - do końca, zdrowo i ze szczęśliwym rozwiązaniem. :)
Ja też tak uważam, że tam na górze już wie jaki będzie finał :) a ja codziennie się modlę żeby był szczęśliwy i żebym w lipcu spotkała się z moim skarbem [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

ale miałaś pobudkę [emoji14] chyba ciąża rzuca nam się na mózg :p
No juz jestem w 13 tyg. Bylam w czwartek na wizycie u nowej ginki i ma cito wypisala mi skierowanie ze najpozniej do 24 mam miec prenatalne i wcisneli mnie wlasnie na dzis.[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam też straszny sen.... Sąsiad mi powiedział, że moja mama nie żyje... A ja zaryczana, samotna szłam na pogrzeb... Jakaś masakra sny w tej ciąży... Raz na rok coś mi się śni i nigdy nic takiego...

f2w39n7303c24ozn.png

Pewnie ze sie pochwale.....nastawiam sie na dobre wiesci.

Dziewczyny wam tez juz zaczyna byc widoczny brzuszek?

Niby moj D. Duzej roznicy nie zauwaza ale ja tak. Wstawilam foty na naszych brzuszkach i widze duza roznice.

Jeju juz widze mine twojego meza. Hahahaha . kurcze ale cie polamalo ,teraz taka pogoda i pelno wirusow. Ja dzis Matiego puscilam do szkoly ze wzgledu na wigilie a jutro juz w domu bedzie siedzial. Ma katar ale nie chce zeby sie rozlozyl bo 27 ma zabieg. Ja mam dziwne sny.... Tez sie budze w nocy i analizuje czy to jawa czy sen.

Tez sie zastanawialam czy corke puszczac, bo wczoraj nie za ciekawie wygladala, ale sie uparla ze musi do czwartku bo maja proby na jaselka i koniec kropka. Ok, najwyzej swieta beda w lozku [emoji14] i tak nie mamy planow gdzies jezdzic procz do Babci meza.
A co do meza, to dopytywal jak do pracy jeszcze wstawal, bo mi nie wierzy [emoji23] a ja to tak realistycznie widzialam, nawet reke wyciagnelam, zeby go dotknac jak tak siedzial i patrzyl na mnie [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Pewnie ze sie pochwale.....nastawiam sie na dobre wiesci.

Dziewczyny wam tez juz zaczyna byc widoczny brzuszek?

Niby moj D. Duzej roznicy nie zauwaza ale ja tak. Wstawilam foty na naszych brzuszkach i widze duza roznice.

Ja w sumie nie wiem, musiałabym zrobić i porównać z tym, które kiedyś wrzuciłam w wątek :) Swoją drogą wypadałoby się do tego porządnie zabrać i zacząć robić porządne zdjęcia, żeby mieć pamiątkę.

reklama
Tez sie zastanawialam czy corke puszczac, bo wczoraj nie za ciekawie wygladala, ale sie uparla ze musi do czwartku bo maja proby na jaselka i koniec kropka. Ok, najwyzej swieta beda w lozku [emoji14] i tak nie mamy planow gdzies jezdzic procz do Babci meza.
A co do meza, to dopytywal jak do pracy jeszcze wstawal, bo mi nie wierzy [emoji23] a ja to tak realistycznie widzialam, nawet reke wyciagnelam, zeby go dotknac jak tak siedzial i patrzyl na mnie [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Oj nie zycze ci swiat i dziecka chorego,ja narazie faszeruje swoich rutinacea a dwa tyg temu zaczeli brac groprinosine i narazie odpukac . te sny czasami wlasnie sa tak realistyczne ze czlowiek musi sie niezle glowic. Mi jak kiedys sie snilo ze D. Mnie zdradza to go w srodku nocy obudzilam i biedny mial przeslychanie[emoji1]

Do góry