reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ogolnie zasada od ryb jest jedna. Im wieksza , tym wiecej posiada w sobie zanieczyszczen I toksyn, metali ciezkich w tym rtec.
Dlatego tez unikamy tunczyka (bo to duza ryba I dlugozyjaca), szczegolnie tego z puszki, pange, makrele I lososia ( ktory jesli zyjacy dziko mozna jeszcze przelknac to te z hodowli sa bardzo niezdrowe I szkodliwe).
Jesli chcecie I mozecie ( mnie odrzuca zapach ) to kupcie sobie dobrej jakosci olej lniany na zimno tloczony, ktory posiada duze ilosci omega-3 .

Ja jestem dzis cieta jak zyletka ... wszystko mnie w...rwia.
Ja polecam nie jeść w ogóle ryb z Atlantyku!!! Oglądałam program o tym, który puszczali w nocy koło 1, żeby oczywiście jak najmniej ludzi widziało, w tych łowiskach atlantyckich karmią ryby antybiotykami, niektóre są po prostu zmutowane, babka która prowadziła badania nad tym straciła prace ale ostrzega, że te ryby już nie są tylko trujące ale i TOKSYCZNE, najbardziej to łosoś, śledź dorsz i jeszcze kilka wymieniła, jak już ktoś naprawdę nie potrafi żyć bez ryb to polecam ryby oceaniczne najmniej zanieczyszczone.

reklama
Dziewczyny przyszły mi dzisiaj spodnie ciążowe, są po prostu MEGA! Takie wygodne i lekkie a jednocześnie cieplutkie, i nic mnie w brzuch już nie uciska, więc jeśli szukacie spodni to polecam, ja zamówiłam sobie 2 pary, ale zamówię jeszcze chyba 2!
Link do: getry leginsy LEGGINSY CIĄŻOWE ZIMOWE ciepłe XXL
Ooo kupiłam te same :) Kolor grafitowy :) Są bardzo przyjemne w dotyku ale w temp. koło 3 stopni jest w nich zimno (przetestowałam :p ) Tylko żałuję, że kupiłam rozmiar XL bo teraz mam trochę za luźną gumkę i słabo mi się trzymają.

Cześć dziewczyny. Wy tu o jedzeniu a ja to chyba wymiotować nie przestanę, 9 tygodni skończonych a cały czas mnie męczy

ja z lidla lubię, mam 200x200 więc tam akurat są w spoko cenach, lubię ta bawałnę renforce :)
Właśnie mam z Lidla i jestem zadowolona tyle, że chciałam kupić mamie na święta i akurat są w promocji teraz ale z tego co słyszałam to mamie się wzory nie podobają, w sumie mnie też.

Ooo kupiłam te same :) Kolor grafitowy :) Są bardzo przyjemne w dotyku ale w temp. koło 3 stopni jest w nich zimno (przetestowałam :p ) Tylko żałuję, że kupiłam rozmiar XL bo teraz mam trochę za luźną gumkę i słabo mi się trzymają.
A mi właśnie bardzo ciepło w nich, zobaczymy jak przyjdą mrozy jak mi będzie :) Nie martw się, niedługo będą dobrze dopasowane :D

Dzwonilam do przychodni, czy jest szansa na szybsza wizyte, bo znow mam tragiczne bole brzucha, ale dzis az mi promieniuja do krzyzy, na. Niestety mojego lekarza nie ma. Do niego dzwonilam i stwierdzil, ze powinnam podjechac skontrolowac to w szpitalu, ale wiecie co? Ja sie tak cholernie boje ze wyjde na mega panikare, ze sie np maz wkurzy bo czekanie bedzie, ze stwierdza ze mi nic nie jest i beda slac jakies aluzje, ze zajmuje miejsce.

xrotgov3q3o4y33i.png

Właśnie mam z Lidla i jestem zadowolona tyle, że chciałam kupić mamie na święta i akurat są w promocji teraz ale z tego co słyszałam to mamie się wzory nie podobają, w sumie mnie też.
to może ikea? podobno zrobili teraz rozmiarówkę 'normalną' że pasuje na te standardowe pościele a nie tylko na te z ikei :p

reklama
Dzwonilam do przychodni, czy jest szansa na szybsza wizyte, bo znow mam tragiczne bole brzucha, ale dzis az mi promieniuja do krzyzy, na. Niestety mojego lekarza nie ma. Do niego dzwonilam i stwierdzil, ze powinnam podjechac skontrolowac to w szpitalu, ale wiecie co? Ja sie tak cholernie boje ze wyjde na mega panikare, ze sie np maz wkurzy bo czekanie bedzie, ze stwierdza ze mi nic nie jest i beda slac jakies aluzje, ze zajmuje miejsce.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja bym pojechała. Mój mąż też by zaraz narzekał że po co itp. Ale każdy ból może nas zaniepokoic zwłaszcza ten idący do pleców.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry