reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dałam jakoś radę, nie było tak źle ale jak każdy podpity to z nikim się później dogadać nie mogłam :D zostaliśmy do 21...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No wiesz pijany z trzeźwym nigdy się nie dogada [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

To fakt... Utargałam swojego do domu i o 22 już spał jak dziecko... A dziś sprząta jak opętany hahaha

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Na kaca najlepsza jest praca [emoji23]
No cóż jak wczoraj chciał balować to dzisiaj musi pracować [emoji23] jaki to zapewne piękny widok jak facet sprząta [emoji23] u mnie nie zdarza się on często :/

Na kaca najlepsza jest praca [emoji23]
No cóż jak wczoraj chciał balować to dzisiaj musi pracować [emoji23] jaki to zapewne piękny widok jak facet sprząta [emoji23] u mnie nie zdarza się on często :/

Muszę się napatrzeć, sporo nabroił i dziś pokutuje hehe

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]

ja wóźki oglądam na okrągło :D jak w ciąży nie byłam to też oglądałam :D podobają mi się wszystkie :D joolz, stokke, bugaboo, dubatti ...i czarny cybex :D ale z czarnym w lecie to chyba trochę lipa, chociaż doświadczenia z wózkami nie mam żadnego :p

reklama
Właśnie dzwonili od lekarza wizyta z 18.12 pon przesunięta na 15.12 piątek super na weeekend będę spokojna już a to akurat mi się zacznie 11 tydz
Mam nadzieje ze wszystko Ok ost wizyta potwierdzająca ciąże i usg były w 6+3 tydz i groszek miał 3mm ale serduszko słyszałam wiec teraz liczę ze będzie coś więcej niż plamka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry