reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Odebrałam wyniki posiewu i napisane że wynik ujemny, tzn ze nic tam nie ma? Żadnych bakterii?

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ujemny tzn, że dobrze :) że nie ma

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Mnie dziś tak bolał brzuch że bez nospy w nocy by się nie obyło... Ale sporo chodziłam na obcasach na chrzcinach i w ogóle dużo było zachodu wczoraj więc myślę że to od tego...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]

@ewa86 Tak dokładnie! Każde dziecko jest inne. Ja miałam kilka koleżanek, które karmiły piersią i tylko u mnie dziecko było „bezkupkowe” dlatego pojechałam z małym do lekarza, bo z początku byłam bardzo tym wystraszona.
To mój uwielbiał takie turlanie przy ubieraniu, zawsze uśmiechał się przy tym. Za to ubieranie przez głowę... wrzask jakby go obdzierali ze skóry :,-)

Mnie dziś tak bolał brzuch że bez nospy w nocy by się nie obyło... Ale sporo chodziłam na obcasach na chrzcinach i w ogóle dużo było zachodu wczoraj więc myślę że to od tego...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
A jak po chrzcinach? Dałaś radę? Długo zostaliście? Ja też mam bóle brzucha, dziś większe niż do tej pory (mocniejsze), ale trwające tylko kilka chwil (wcześniej bolało przez jakiś czas) takie napadowe.U mnie też nospa w pogotowiu.

Z takimi też. Nieważne czy były zakładki, czy zatrzaski. Głowa była nietykalna ;-) a jaki był problem z czapkami do 2 roku życia to nie wspomnę. Za każdym razem płacz po pół godziny, ale trudno nie ubrać dziecku czapki w zimie. Na wiosnę i jesień czapki odpuszczaliśmy (nawet takie cieniutkie). Na szczęście nie miał nigdy problemów z uszami. Pierwszy raz był przeziębiony dopiero jak miał 1,5 roku a antybiotyk tylko 3 razy w życiu (na 10 lat)
Widziałam śpioszki w sklepach (częściej takich małych niż sieciówkach), więc można kupić. Sama nie zamierzam ;-)
U nas dla odmiany nie dało się założyć butów. Była awantura i od razu je zrzucał. Jak było lato a on już zaczynał chodzić za jedną rękę to tylko boso. Wszyscy się śmiali, że drugi Cejrowski rośnie. Mieszkam pod lasem i śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak te małe bose stópki chodziły po igliwiu i szyszkach, bo teraz to go nawet trawa w stopy kłuje ;)

U nas dla odmiany nie dało się założyć butów. Była awantura i od razu je zrzucał. Jak było lato a on już zaczynał chodzić za jedną rękę to tylko boso. Wszyscy się śmiali, że drugi Cejrowski rośnie. Mieszkam pod lasem i śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak te małe bose stópki chodziły po igliwiu i szyszkach, bo teraz to go nawet trawa w stopy kłuje ;)
Ale słodziak! :-)

Ja nie mam nic kompletnie nic nawet nie mam od kogo dostac ubranek wiec zostają mi zakupy i kupienie wszystkiego dlatego chce to rozłożyć na etapy bo potem może mnie braknąć z kasa [emoji23]
A tylllle rzeczy mi się podoba
Co do wózka nie mam konkretnego modelu ale z doświadczenia wiem ze wole 2w1 gondola i fotelik z córka miałam jeszcze spacerówkę której wogole nie używałam była totalnie porażka wiec spacerówkę kupiłam osobno i teraz tez tak zrobię zreszta mysle ze gondola do lutego może się przydać a akurat na przyszła wiosnę kupię spacerówkę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też się zastanawiam nad wózkiem 2w1 bez spacerówki, bo we wcześniejszym nie używaliśmy tylko przeszliśmy na parasolkę. Zobaczymy jak będzie teraz. Do maja-czerwca mamy czas na decyzję ;-)

reklama
Do góry