reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny w którym tygodniu będziecie mieć usg genetyczne? Bo do mnie właśnie dzwonili i do mojego lekarza dopiero termin jest na 2 stycznia czyli będę wtedy w 13 tygodniu i 4 dniu według miesiączki a według usg w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży czy to nie będzie już za późno?
Ja będę miała 8.01 wtedy będę 12+4 ale wydaje mi się że do 14 tyg się je robi

reklama
Ja będę miała 8.01 wtedy będę 12+4 ale wydaje mi się że do 14 tyg się je robi
Do 13+6 sie pierwsze prenatalne robi. Wg om.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny w którym tygodniu będziecie mieć usg genetyczne? Bo do mnie właśnie dzwonili i do mojego lekarza dopiero termin jest na 2 stycznia czyli będę wtedy w 13 tygodniu i 4 dniu według miesiączki a według usg w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży czy to nie będzie już za późno?
Nie będzie za późno, dzidzia tez musi mieć odpowiednią wielkość lepiej trochę później :) byle do 13+6

Spoko. Jakos probuje glowe zajac czyms innym niz zajmuje w tej cheili. Jakos przygnebiona przez te plamienia jestem. Pokinco po porannej akcji jest w miare cxysto.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Będzie dobrze zobaczysz[emoji4] ja też mam cały czas jakiś strach bo mdłości odpuściły ale to już nam zostanie do 12 tyg. [emoji57]

Będzie dobrze zobaczysz[emoji4] ja też mam cały czas jakiś strach bo mdłości odpuściły ale to już nam zostanie do 12 tyg. [emoji57]
Ciesz sie że mdlosci odpuscily i ze nie plamisz bo to nic milego nie jest. Strach przy plamieniu jest okropny. Ale masz racje. W moim przypadku pelne 4 tygodnie w stresie jeszcze. Akurat do prenatalnymch ktore bede miala w 12+1 robione.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ale mnie naszło na bigos siedzę od 1.5 godziny i to robię przepis od teściowej [emoji4] mąż zachwycony bardziej niż ja. Ostatni bigos robiłam w zeszłym roku na święta [emoji28]

eikt3e3k96x30qte.png

reklama
To tak jak ja :D też robię bigos :D właśnie miałam wam pisać hehe

p19u3e3klnxewro8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Też wczoraj miałam ochotę na bigos [emoji2] mama się ze mnie śmiała bo nigdy nie jem [emoji2]

Marika jak się dowiedziałaś, że ten posiew Ci nie wyszedł? I po jakim czasie?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry