reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia jak sobie radzilas ze zgaga? Bo kojarze, ze sie z nia meczylas, a mnie od wczoraj tez lapie na wieczor. Okropna sprawa... [emoji15]
Wejdz sobie na watek o mdlosciach itp. Tam pisalam co mi gastrolog polecil z lekow.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny!

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, trzymam kciuki za kolejne. U mnie trochę super, a trochę do bani. Serduszko bije jak dzwon, ale dostałam plamień i mam tydzień przymusowego leżenia :(
1511982765-97474e53edd972fb-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8dtnqpko84.png

Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.

Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ale robisz smaka ☺

Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża ;) aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h :) miłe to bardzo :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Pracujesz z maluchami??

A no to szybko. Szkoda tylko że przy takich okolicznościach.

Ja tam nie czytam innych wątków bo to niepotrzebnie tylko nakręca złe myślenie. Nie rozumiem pomysłu wrzucania tu takiej informacji. Chyba tylko po to by zestresować bardziej już i tak zestresowane osoby.

Mam takie samo zdanie, nie ma co się nakręcać negatywnymi myślami i stresować...

Włoska szynka mmmmm :D i sałatka grecka hahaha jakie połączenie :D do tego herbata miętowa [emoji14]

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hahah kuchnia fusion ;) mi przeszła popołudniu przez gardło tylko kanapka s serkiem almette i suchą krakowską. Dziwne połączenie, wiem, ale weszło ;)

Ja lubię miętową - dobrze mi robi na żołądek :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Pamiętaj tylko, że mięta pita w zimie wychładza organizm :)

właśnie już jem podobna sałatkę :D nie wytrzymałam i musiałam iść do sklepu ;) kupiłam sałatę, paprykę,pomidorki koktajlowe, cebulkę i sałatka gotowa :)

...a o fecie pamiętałaś? :D

Moje dziecko zażyczyło sobie dzisiaj pączki z Dunkin Donuts, a ja w ogóle nie miałam ochoty... a te chałwowe gdzie się kupuje?

Hej dziewczyny!

Gratuluję wszystkim udanych wizyt, trzymam kciuki za kolejne. U mnie trochę super, a trochę do bani. Serduszko bije jak dzwon, ale dostałam plamień i mam tydzień przymusowego leżenia :(
1511982765-97474e53edd972fb-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8dtnqpko84.png
Gratuluje serduszka i slicznej dzidzi [emoji5] Mam nadzieje, ze plamienia szybko ustapia. Lez i wypoczywaj. Trzymam kciuki!

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pracujesz z maluchami??

Mam takie samo zdanie, nie ma co się nakręcać negatywnymi myślami i stresować...

Hahah kuchnia fusion ;) mi przeszła popołudniu przez gardło tylko kanapka s serkiem almette i suchą krakowską. Dziwne połączenie, wiem, ale weszło ;)

Pamiętaj tylko, że mięta pita w zimie wychładza organizm :)

...a o fecie pamiętałaś? :D

Moje dziecko zażyczyło sobie dzisiaj pączki z Dunkin Donuts, a ja w ogóle nie miałam ochoty... a te chałwowe gdzie się kupuje?
o fecie nie pamiętałam a czegoś mi właśnie brakowało a tak swoją droga ser feta w ciąży rozumiem jeść można ? Bo ja to taka zielona troche

@JustMe55 pracuje w żłobku :)))) i mam grupę 2 latków :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja zawsze chciałam pracować z dziećmi, nie wyszło, korporacja wzięła górę :\ ale dzieci kocham strasznie mooocno, gdybym tylko mogła sobie pozwolić na gromadkę dzieci to tak by właśnie wyglądał mój dom :) nie wiem po kim to mam bo moja mama totalna odwrotność, zero cierpliwości dla dzieci i brak raczej takiego emocjonalnego podejścia, a ja totalnie inna :)

reklama
ja zawsze chciałam pracować z dziećmi, nie wyszło, korporacja wzięła górę :\ ale dzieci kocham strasznie mooocno, gdybym tylko mogła sobie pozwolić na gromadkę dzieci to tak by właśnie wyglądał mój dom :) nie wiem po kim to mam bo moja mama totalna odwrotność, zero cierpliwości dla dzieci i brak raczej takiego emocjonalnego podejścia, a ja totalnie inna :)
Za to na pewno w korpo więcej zarabiasz :D ale moja praca jest bardzo wesoła :) daje sporo radości i mimo obcych dzieci - miłości i czułości :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry