reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój odrazu zapowiedział że przy porodzie nie będzie bo to nie dla niego
Ja sobie nie wyobrażam rodzenia bez niego, wystarczający stres sam poród, szpital, obce miejsce, obcy ludzie, niech chociaż on będzie wsparciem w tych chwilach.

Ale dziś u mnie ładnie :) Podobno koło 12 stopni i słoneczko świeci :) Chyba zaczynają się u mnie powoli bóle piersi :p szczególnie wieczorem i w nocy jak dotykam to są takie twardsze trochę i jakby obolałe.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sobie nie wyobrażam rodzenia bez niego, wystarczający stres sam poród, szpital, obce miejsce, obcy ludzie, niech chociaż on będzie wsparciem w tych chwilach.

Ale dziś u mnie ładnie :) Podobno koło 12 stopni i słoneczko świeci :) Chyba zaczynają się u mnie powoli bóle piersi :p szczególnie wieczorem i w nocy jak dotykam to są takie twardsze trochę i jakby obolałe.
U mnie też super pogoda

Mój odrazu zapowiedział że przy porodzie nie będzie bo to nie dla niego

Ja nie wiem czy nie wolałabym być sama - nie lubię jak patrzy na mnie kiedy się męczę. Z drugiej strony to jego dziecko więc uważam, że to jego święte prawo. Poza tym trochę kiepsko by byłonjakby odbierał obce porody a przy własnym nie był :p

ckaiyx8dtnqpko84.png

Mój jest położnikiem z wykształcenia więc nie mam wyboru ;)

ckaiyx8dtnqpko84.png

Hahhaha no to masz fachowca pod bokiem :D

Ale nie dotykasz się w pracy...? :-D

Właśnie ta obecność jest ważna, poza tym np jak Fran si urodził to ex byl od pierwszej chwili przy nim, jak mnie szyli np.

reklama
Do góry