reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja doprawiłam wszystkich facetów z domu i się chwilkę położyłam ☺ta chwilkę przyciągnęła się do 10.30 a teraz gonitwa bo na obiad zapowiedzialam ze będą pierogi .

A teraz chwalcie się której mąż przy porodzie bd?:)

Mój jest położnikiem z wykształcenia więc nie mam wyboru ;)

ckaiyx8dtnqpko84.png

Przejmuje ale chyba dopiero jak skończy mi się umowa tak? czy już od samego dnia porodu? W ogóle jak to się ogarnia wszystko? To wszystko załatwia pracodawca? Ja tylko muszę dostarczyć akt urodzenia dziecka do pracy?
No właśnie nie wiem co się tak boją dopochwowego, tak jakby nas nie widzieli :p A przecież kto mu każe tam patrzeć :p niech patrzy na mnie albo monitor :)

Chyba chodzi o dziwną dla faceta sytuację, że inny facet cię "tam" bada i "tam" zagląda.
Ja szanuję i nie ciągam nikogo. Poprzednio mój był tylko na jednym usg, ale stwierdził, że nic tam nie widział, więc go nie brałam więcej na siłę. Jeździł ze mną do lekarza i czekał pod gabinetem po prostu.

TSH to nie pamiętam czy mi napisał, muszę zerknąć w domu na tą kartkę. Zastanawiam się ile mogą wynieść te badania.
Między 200 a 300zł

Chyba chodzi o dziwną dla faceta sytuację, że inny facet cię "tam" bada i "tam" zagląda.
Ja szanuję i nie ciągam nikogo. Poprzednio mój był tylko na jednym usg, ale stwierdził, że nic tam nie widział, więc go nie brałam więcej na siłę. Jeździł ze mną do lekarza i czekał pod gabinetem po prostu.

Między 200 a 300zł
Napisałam maila do laboratorium z prośbą o cennik :) Ciekawe kiedy odpiszą.

Napisał mi na kartce że mam zrobić grupę krwi, morfologię, mocz, toksoplazmozę z dwoma odczynnikami czy jak to się tam nazywa, hiv, hpv i chyba tyle z tego co pamiętam. Dostałyście coś więcej?
Ja jeszcze miałam glukoze kreatyninę i białko całkowite [emoji4]

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry