oposom
Zaangażowana w BB
Wszy ok oficjalnie mama Po raz drugi yupiiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszy ok oficjalnie mama Po raz drugi yupiiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, zaraz się pewnie poplaczesz jak usłyszysz serduszkoMelduję się z poczekalni serce mi zaraz chyba wyskoczy
Jeśli wcześniej na zawał nie zejdę nie myślałam że to będzie aż taki stres a trzeba było jednak chłopa zabrać ze sobą [emoji3]Trzymaj się tam, już niedługo zobaczysz [emoji173]️
Jeśli wcześniej na zawał nie zejdę nie myślałam że to będzie aż taki stres a trzeba było jednak chłopa zabrać ze sobą [emoji3]
Będzie dobrze jesteśmy z Tobą :*Melduję się z poczekalni serce mi zaraz chyba wyskoczy
Witam. Ogólnie czuję się dobrze bo to dopiero początku. Według moich obliczeń to 22 lipca kruszynka przyjdzie na świat.