reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak was czytam i chyba jakaś dziwna jestem albo rośnie we mnie mały fit-świr. Nie przełykam nic poza warzywami, sokami i woda niegazowana... mój G wczoraj sobie mała pizzę zamówił a mi się zrobiło smutno bo mnie zemdliło [emoji853]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba wolalabym tak niz ciagle zrec i tyc [emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez nie mam na nic ochoty masakra juz nie mogę się doczekać drugiego trymestru może wtedy będzie lepiej :) jakoś strasznie mi się ten czas dluzy a Wam? :)

Mi też jestem aktualnie na urlopie dziś na wizycie myślę że dostanę już zwolnienie z powodu pierwszej straconej ciąży i warunków mojej pracy , a należę do osób ruchliwych i ciężko mi usiedziec , no ale czego człowiek nie zrobi dla ukochanej fasoleczki :)

U mnie kuchnia serwuje zupę ogórkową :)) a na drugie pierś z kurczaka w sosie porowym :) z kaszą :))

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mi też jestem aktualnie na urlopie dziś na wizycie myślę że dostanę już zwolnienie z powodu pierwszej straconej ciąży i warunków mojej pracy , a należę do osób ruchliwych i ciężko mi usiedziec , no ale czego człowiek nie zrobi dla ukochanej fasoleczki :)
Ja też już na zwolnieniu.. Pierwsza ciąża w tym roku też zakończona niepowodzeniem.. Stąd moja gin chucha i dmucha na mnie.. Oszaleć idzie w domu stąd już nawet obiady dwudaniowe hehe

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Tak was czytam i chyba jakaś dziwna jestem albo rośnie we mnie mały fit-świr. Nie przełykam nic poza warzywami, sokami i woda niegazowana... mój G wczoraj sobie mała pizzę zamówił a mi się zrobiło smutno bo mnie zemdliło
emoji853.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
hehe ja w tej ciąży chyba wegetarianką zostanę, bo na mięso patrzeć nie mogę :D....a dziś to nawet herbata mi się cofa :baffled: i to z każdą godziną jest gorzej

Do góry