reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny a ja jest u Was z praca? Pracujecie czy na zwolnieniu?
Ja pracuje w firmie budowlanej i siedzę sobie w biurze mam dużo luzu wiec narazie nie planuje l4 dodatkowo prowadzę butik ale tam mam ogarnięta dziewczynę wiec póki co grzeje się na fotelu ale nie ukrywam brakuje mi czasu i chętnie by mi się przydało kilka dni wolnego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Ja tez odpoczywam. Maz jest to zajmie sie dzieciakami. Ja tez sie zapomnialam I latalam jak bym w ciazy nie bylaA no bywa. Dzisiaj podskoczylam do sklepu po boczek do sosu i dosc szybko szłam i mnie taki lekki skurcz i kłucie z lewej strony pępka chwyciło. Tak ze teraz odpoczywam. Ale nospa max zakupiona w razie silniejszego bolu.
Elodia
Teraz to skurcze w kolanach jakies mam hmmm....dziwny objaw xDJa tez odpoczywam. Maz jest to zajmie sie dzieciakami. Ja tez sie zapomnialam I latalam jak bym w ciazy nie byla
kinga30
Mi za to oprycha na ustach wychodzi, a juz dawno nie mialamTeraz to skurcze w kolanach jakies mam hmmm....dziwny objaw xD
Agatka29
Hej dziewczyny troszke Was poczytalam ale nie wiem czy cos mi nie umknelo,tempo pisanua macie naprawde dobre
Witam nowe mamusie I Gratuluje
Ja dzis rano wkoncu musialm sie ogarnac I isc do sklepu bo meza nie ma,ciezko bylo I bardzi duszno,teraz juz po objedzie posprzatane I padlam
Witam nowe mamusie I Gratuluje
Ja dzis rano wkoncu musialm sie ogarnac I isc do sklepu bo meza nie ma,ciezko bylo I bardzi duszno,teraz juz po objedzie posprzatane I padlam
Ja wlasnie jade na bete. Juz nie moge wysiedziec w autobusie, a troche pojezdze, bo jeszcze kilka spraw mam do zalatwienia.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki :-)
reklama
oposom
Zaangażowana w BB
Tak was czytam i chyba jakaś dziwna jestem albo rośnie we mnie mały fit-świr. Nie przełykam nic poza warzywami, sokami i woda niegazowana... mój G wczoraj sobie mała pizzę zamówił a mi się zrobiło smutno bo mnie zemdliło [emoji853]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: