Agatka29
Fanka BB :)
No to w pon piszemt cI tam sie u Nas wtdarzylo,ile juz maja re nasze fasolki :-)Też idę tego dnia na wizytę
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to w pon piszemt cI tam sie u Nas wtdarzylo,ile juz maja re nasze fasolki :-)Też idę tego dnia na wizytę
27.06.17 Anastazja [*]
Który tydzień?? Ja będę w pon 20.11 dokładnie 7No to w pon piszemt cI tam sie u Nas wtdarzylo,ile juz maja re nasze fasolki :-)
My mamy konfliktowo odczynnik tylko bo grupa ta sama [emoji6] Przy pierwszej ciąży zero problemu, teraz będę musiała pewnie przyjąć immunoglobuliny
Hmmm czyli na czym polega u Was ten konflikt ? Bo ja mam krew A- a maz 0+
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bede 7+5 :-)Który tydzień?? Ja będę w pon 20.11 dokładnie 7
27.06.17 Anastazja [*]
napisz ni czyli na czym polega to u WAS bo ja mam A- a maz 0+My mamy konfliktowo odczynnik tylko bo grupa ta sama [emoji6] Przy pierwszej ciąży zero problemu, teraz będę musiała pewnie przyjąć immunoglobuliny
Tak wiem, ,a czy po porodzie dostalas imiglobuline? Bo ja mam w karcie ze dostalam ale nie dawali mi chyba juz sama nie wiem, w pierwszej ciazy bralam imuglobuline w 28 tygJa mam 0-, a mój G. 0+ wiec pojawia się konflikt. Przy pierwszej ciąży przeważnie nie zagraża on w żaden sposób, przy kolejnych (u mnie 2ga) trzeba już immuno brać.
Tak wiem, ,a czy po porodzie dostalas imiglobuline? Bo ja mam w karcie ze dostalam ale nie dawali mi chyba juz sama nie wiem, w pierwszej ciazy bralam imuglobuline w 28 tyg
To tak jak ja waham się czy nie przyspieszyć trochę tej wizyty [emoji14] który u Ciebie tydzień?A ja dopiero 4 grudnia idę do lekarza. I nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom