reklama
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Fanka BB :)
Kurde dziewczyny, odstawiłam kawę bo jakoś przestało mnie ciągnąć do niej, przestawiłam się na inkę ale też przestał mi przechodzić przez gardło i nie wiem co ja mam teraz pic Wody nie lubię, za herbatami też średnio przepadam, masakra jakaś
Elodia
Soki owocowe albo colaKurde dziewczyny, odstawiłam kawę bo jakoś przestało mnie ciągnąć do niej, przestawiłam się na inkę ale też przestał mi przechodzić przez gardło i nie wiem co ja mam teraz pic Wody nie lubię, za herbatami też średnio przepadam, masakra jakaś
olaaa7
Ale jest ok?Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
oposom
Zaangażowana w BB
Ja miałam przejebany weekend. Dzieci mi na ospę zachorowały. Ja ospy nie miałam, szczepiona też nie byłam. Pojechałam na zakaźny. Pobrali krew na badania i trzeba czekać na wyniki było. W przypadku braku przeciwciał przeciw ospie do rozważenia podanie imunoglobuliny.
Szlag, ospa na początku ciąży podobno niebezpieczna. Wyniki już dostałaś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co myślicie o powrocie do pracy? jestem na l4 do 08.12 i szefowa mnie pyta czy jeszcze wrócę.. A po tym co przeszłam i teraz tym plamieniu ciężko mi się określić.. ?? Jakieś rady?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Karla88
A co myślicie o powrocie do pracy? jestem na l4 do 08.12 i szefowa mnie pyta czy jeszcze wrócę.. A po tym co przeszłam i teraz tym plamieniu ciężko mi się określić.. ?? Jakieś rady?
27.06.17 Anastazja [*]
Zależy jaka praca fizyczna czy siedzenie w biurze jak się czujesz nie znam do końca tematu piszesz o plamieniach
reklama
Karla88
Współczuje
Ja w pierwszej ciazy 5-6 tydz miałam anginę i myślałam ze się popłacze ale na szczęście wszystko było Ok
Bądź dobrej myśli
Podziel się: