reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Już się witalam parędziesiąt postów wyżej. Wczoraj [emoji5]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
No to widzisz mozg 38 letniej w ciazy to dopoero daje malo
Sie moze udzielasz i nie zauwazylam wybacz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko. Aż tak się nie udzielam. Dzieciaki przeziebione i w domu razem to armagedon. Czasu mało bylo by coś jeszcze napisać.No to widzisz mozg 38 letniej w ciazy to dopoero daje malo
Sie moze udzielasz i nie zauwazylam wybacz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Fanka BB :)
Wiem, ale ciezko nad tym zapanowac. Staram sie nie myslec.Nie stresuj się. Stres nic nie pomoże a wiele może zaszkodzic
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem dokładnie jaki jest twój przypadek, wywiad, dolegliwości itd, ale luteina na 100% to rzadkość, w ciąży to już zupełnie. Może pomysl nad zmianą lekarza. Za op luteiny na zniżkę płaci się kilka złotych, wiec różnica jest kolosalna.Doktorka wypisala mi receptę na 5 opakowań Luteiny i się dziś trochę zdziwiłam jak musiałam prawie 270zl zapłacić.
Columbina
Byłaś na NFZ czy prywatnie? No i którą dawkę Masz?Doktorka wypisala mi receptę na 5 opakowań Luteiny i się dziś trochę zdziwiłam jak musiałam prawie 270zl zapłacić.
Olusja1987
No właśnie wiem, bo w pierwszej ciąży płaciłam około 5zl za opakowanie.Nie wiem dokładnie jaki jest twój przypadek, wywiad, dolegliwości itd, ale luteina na 100% to rzadkość, w ciąży to już zupełnie. Może pomysl nad zmianą lekarza. Za op luteiny na zniżkę płaci się kilka złotych, wiec różnica jest kolosalna.
Olusja1987
Prywatnie, 100mg.Byłaś na NFZ czy prywatnie? No i którą dawkę Masz?
reklama
kinga30
Tez to mamA z ciążowych spraw mam stersa czy maluch dobrze się zagnieździ. Czy nie wybierze sobie np blizny po cięciu.
Podziel się: