reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jutro bedzie dzien, w ktorym stracilam poorzednia ciaze. Jakos tak sie bardzo tym stresuje. Najchetniej bym caly przespala [emoji45]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to widzisz mozg 38 letniej w ciazy to dopoero daje malo
Sie moze udzielasz i nie zauwazylam wybacz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko. Aż tak się nie udzielam. Dzieciaki przeziebione i w domu razem to armagedon. Czasu mało bylo by coś jeszcze napisać.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Doktorka wypisala mi receptę na 5 opakowań Luteiny i się dziś trochę zdziwiłam jak musiałam prawie 270zl zapłacić.

zud3s65g94kyy6uk.png
Nie wiem dokładnie jaki jest twój przypadek, wywiad, dolegliwości itd, ale luteina na 100% to rzadkość, w ciąży to już zupełnie. Może pomysl nad zmianą lekarza. Za op luteiny na zniżkę płaci się kilka złotych, wiec różnica jest kolosalna.

Nie wiem dokładnie jaki jest twój przypadek, wywiad, dolegliwości itd, ale luteina na 100% to rzadkość, w ciąży to już zupełnie. Może pomysl nad zmianą lekarza. Za op luteiny na zniżkę płaci się kilka złotych, wiec różnica jest kolosalna.
No właśnie wiem, bo w pierwszej ciąży płaciłam około 5zl za opakowanie.

zud3s65g94kyy6uk.png

reklama
Do góry