reklama
na 18Masz termin na 15?
Mungo
Fanka BB :)
A najlepsze jest to, ze w pierwszej ciazy zrobilam test wyszedl pozytywny, zaczelam krwawic, 5 dni wszystko ustalo zrobilam 2 test wyszedl pozytywny I poszlam do lekarza[emoji5] jednak niewiedza czasami jest piekna[emoji5] zero stresu[emoji5]
Ja się staram nie myśleć o potencjalnych problemach. Jest ciąża to jest do lekarza zapisałam się na 29.11 żeby od razu serducho usłyszeć i czekam.
TŻ chyba trochę w szoku chwilowo - ręce mu się wczoraj cały wieczór trzęsły [emoji23]
kinga30
Mi wypada na 19☺na 18
kinga30
A to Twoja 1 ciaza?Ja się staram nie myśleć o potencjalnych problemach. Jest ciąża to jest do lekarza zapisałam się na 29.11 żeby od razu serducho usłyszeć i czekam.
TŻ chyba trochę w szoku chwilowo - ręce mu się wczoraj cały wieczór trzęsły [emoji23]
Mungo
A to Twoja 1 ciaza?
Tak oswajamy się z nowinami
olaaa7
Witaj w klubie Moja też pierwsza ciąża Wiem od 31 października ale dalej do mnie to nie dociera.Tak oswajamy się z nowinami
Mungo
Witaj w klubie Moja też pierwsza ciąża Wiem od 31 października ale dalej do mnie to nie dociera.
Czyli mówisz, że to jeszcze potrwa. Muszę szybko przyswoić wieści bo w połowie czerwca i 1.08 mam do zrobienia dwie ogólnopolskie imprezy więc chyba czas rozejrzeć się za kimś kto przejmie jedną na ostatniej prostej
kinga30
Moja pierwsza byla najspokojniejsza, wlasnie tez tak podchodzilam. Ale juz byly problemy wiec z druga juz panikowalam. A teraz po drugiej gorszej to panikuje podwojnieTak oswajamy się z nowinami
reklama
olaaa7
Nio do mnie to nie umie dotrzeć w sumie zrobiłam 3 testy, dwa od razu (tak dla pewności) a kolejny 4 dni później, w poniedziałek betę, dziś idę ją powtórzyć i nie dociera nadal A w dodatku zamiast się cieszyć to jest tylko strach i stres
Podziel się: