Agatka29
Fanka BB :)
Moja koleżanka miala plamienia w dniu miesiączki tak jak jej miała wypada aż do 3miesiacaJestem w terminie@ dzisiaj, ewentualnie jutro by mi wypadala. Wiec 4 tydz dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka miala plamienia w dniu miesiączki tak jak jej miała wypada aż do 3miesiacaJestem w terminie@ dzisiaj, ewentualnie jutro by mi wypadala. Wiec 4 tydz dopiero
Mam nadzieje, ze te plamienia to mpja @ I jutro juz bedzie po wszystkim☺ ale zobaczymyMoja koleżanka miala plamienia w dniu miesiączki tak jak jej miała wypada aż do 3miesiaca
Staram sie, teraz sie wyciszylo. ZobaczymyKinga ty mi sie trzymaj bo cie zbije Po pupie golej
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Kochana jeszcze troszkę i ty też zobaczysz swoje maleństwoPiękne juz nie mogę sie doczekać aż coś takiego zobaczę