reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Super gratulacjeByłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
kinga30
Juz slyszalas serduszko?Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
Margana
Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
Super! Gratulacje :-)
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
26-27.10 testy OWU wyszły mi pozytywne, wiec pozytywnie zakładam ze 27.10 mogła być OWU
Szok co skoro brak okresu)) no mogloby byc [emoji110]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
atomek
https://www.suwaczki.com/Dziewczyny a gdzie stworzyć suwaczek?
olaaa7
1 cm? Wszędzie gdzie czytałam to było napisane, że dziecko ma koło 4mm w 6 tygodniu.Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
olaaa7
A lekarz powiedział Ci, że który to tydzień? Słyszałaś serduszko?Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
Columbina
Słyszałaś już serducho? Ja mam termin dzień po Tobie...Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
reklama
Columbina
Jej... Nie wiem czy to objaw czy przypadek, ale... zgaga mnie dziś mega męczy.
Podziel się: