reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Domi11 to super, ze juz plamienie sie nie powtorzylo. Oby juz nie wrocilo!

@olaaa7 ja w pierwszej ciazy przytylam 24 kg i 17 zeszlo samo. Nad reszta juz musialam popracowac.

Dziewczyny dzwonilam do lekarza. Mam przyjsc dzisiaj. Denerwuje sie, choc pewnie nic jeszcze nie bedzie widac. Po drodze podejde powtorzyc bete.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

@olaaa7 ja w pierwszej ciazy przytylam 24 kg i 17 zeszlo samo. Nad reszta juz musialam popracowac.

Dziewczyny dzwonilam do lekarza. Mam przyjsc dzisiaj. Denerwuje sie, choc pewnie nic jeszcze nie bedzie widac. Po drodze podejde powtorzyc bete.

Trzymam kciuki koniecznie zamelduj sie po wizycie

Ola ja mam na 9.10

Jasne, dam znac. Generalnie to ide po recepte na progesteron, ale pewnie usg tez zrobi. Mam nadzieje, ze malutka kropeczke bedzie widac. I przede wszystkim, ze jest w macicy.

Koniecznie daj znać po wizycie co i jak :)

A ja zaczęłam się zastanawiać nad ginekologiem, jak czytam opinie o lekarce do której dotąd chodziłam to są średnie, próbowałam szukać kogoś innego ale wszystko co trafiam to tylko prywatnie :( Już nie wiem co robić.

Dziewczyny, które mają już dzieci, mam pytanie, czy miałyście dolegliwości ciążowe spodziewając się córki? :p W wątku staraczek właśnie jest poruszony ten temat i z obserwacji jednej koleżanki wynika, że duża większość przyszłych mam które miały dolegliwości rodziły synów a te bez objawów córki, zaciekawiło mnie jak to było u Was :)

Ostatnia edycja:
@olaaa7 ja mialam wszelkie mozliwe dolegliwosci i to w silnym wydaniu. Urodzilam corke [emoji5]

A ja zaczęłam się zastanawiać nad ginekologiem, jak czytam opinie o lekarce do której dotąd chodziłam to są średnie, próbowałam szukać kogoś innego ale wszystko co trafiam to tylko prywatnie :( Już nie wiem co robić.

Dziewczyny, które mają już dzieci, mam pytanie, czy miałyście dolegliwości ciążowe spodziewając się córki? :p W wątku staraczek właśnie jest poruszony ten temat i z obserwacji jednej koleżanki wynika, że duża większość przyszłych mam które miały dolegliwości rodziły synów a te bez objawów córki, zaciekawiło mnie jak to było u Was :)
Ja mialam I to bardzo podobne jak z synem, roznica jedyna byla taka, ze z corka mnie ciagle mdlilo ale mniej wymiotowalam a z synem ciagle wymiotowalam.

Dziewczyny a jak to jest u Was z bólem podbrzusza? Bo ja odczuwam praktycznie cały czas taki delikatny.

U mnie była córka... jakiś dolegliwości stricte ciążowych nie miałam prawie wcale za to wykańczała mnie neuralgia międzyżebrowa.

Ja mialam I to bardzo podobne jak z synem, roznica jedyna byla taka, ze z corka mnie ciagle mdlilo ale mniej wymiotowalam a z synem ciagle wymiotowalam.

To ja znów totalnie obwrotnie!!! Córeczkę urodziłam a miałam takie wymioty że szkoda gadać... Aktualnie mnie tylko mdli i mam odruchy wymiotne ale nie wymiotuje :)

8p3o0dw4hhfj32yp.png

reklama
Do góry