reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No wlasnie tez ze wzgledu na to nie chce mowic za szybko [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja i tak nie zrozumie [emoji16] ale juz jej powiedzialam to odpowiedziala " taaaaaa?"

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was forumowiczki. Mam do sprzedania Luteine 50 pod językowa 6 opakowań po 30 tabletek i 1 opakowanie 10 sztuk gratis . Mi niestety nie pomogły. Jeśli jest któraś chętna to zapraszam. U mnie niestety tylko leżą a może którejś pomogą

Witam was forumowiczki. Mam do sprzedania Luteine 50 pod językowa 6 opakowań po 30 tabletek i 1 opakowanie 10 sztuk gratis . Mi niestety nie pomogły. Jeśli jest któraś chętna to zapraszam. U mnie niestety tylko leżą a może którejś pomogą

Oby u nas nue bedzie potrzebna[emoji110]️[emoji110]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie handluje. Jeśli któraś zażywa ten lek i jeśli zabraknie to mogę oddac za „grosze” bo po co się maja zmarnować. Wiele forumowiczek tak robi. Moze nie chcą aż tyle pieniędzy wydawać i tyle. Gdybym ja potrzebowała bo zabrakło by mi to bym odkupiła chętnie. Nikogo nie Zmuszam. I NIE HANDLUJE. Najwyżej wywalę trudno

Lek ten jest bez problemu dostępny w aptekach. Nie czepiam się, ale 90% ludzi, którzy tak robią są nie świadomi tego, że popełniają przestępstwo sprzedając jak i kupując. Jeśli padło słowo "sprzedam" to nic innego jak handel.

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

reklama
Widze ze duzo mamusiek z malymi dziecmi !dacie rade kochane! Ja mam w domu prawie "dorosle"dzieci bo 10 9 i 7 lat. Pamietam jak dzis corka sie urodzila w 33 .ciezka cesarka. Leki powiklania. A trzy mc później zaszlam w ciaze. Oliwia miala 11 mc jak urodzil sie Bartek. A teraz sa jak bliźniaki i chodza do jednej klasy.

Do góry