reklama
cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Kurcze to ja sie juz zaczelam na prawde martwic[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że spokojnie. Najważniejsze żeby mieścić się w widełkach a one naprawdę są szerokie.
Nie martw się kochana na zapas
Witam was forumowiczki. Mam do sprzedania Luteine 50 pod językowa 6 opakowań po 30 tabletek i 1 opakowanie 10 sztuk gratis . Mi niestety nie pomogły. Jeśli jest któraś chętna to zapraszam. U mnie niestety tylko leżą a może którejś pomogą
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Witam was forumowiczki. Mam do sprzedania Luteine 50 pod językowa 6 opakowań po 30 tabletek i 1 opakowanie 10 sztuk gratis . Mi niestety nie pomogły. Jeśli jest któraś chętna to zapraszam. U mnie niestety tylko leżą a może którejś pomogą
Oby u nas nue bedzie potrzebna[emoji110]️[emoji110]️[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Columbina
Fanka BB :)
Tak dla przypomnienia...Witam was forumowiczki. Mam do sprzedania Luteine 50 pod językowa 6 opakowań po 30 tabletek i 1 opakowanie 10 sztuk gratis . Mi niestety nie pomogły. Jeśli jest któraś chętna to zapraszam. U mnie niestety tylko leżą a może którejś pomogą
Link do: Czy pacjent może sprzedawać niewykorzystane leki? - Dbam o Zdrowie
[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
Ja nie handluje. Jeśli któraś zażywa ten lek i jeśli zabraknie to mogę oddac za „grosze” bo po co się maja zmarnować. Wiele forumowiczek tak robi. Moze nie chcą aż tyle pieniędzy wydawać i tyle. Gdybym ja potrzebowała bo zabrakło by mi to bym odkupiła chętnie. Nikogo nie Zmuszam. I NIE HANDLUJE. Najwyżej wywalę trudno
Columbina
Fanka BB :)
Lek ten jest bez problemu dostępny w aptekach. Nie czepiam się, ale 90% ludzi, którzy tak robią są nie świadomi tego, że popełniają przestępstwo sprzedając jak i kupując. Jeśli padło słowo "sprzedam" to nic innego jak handel.
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Widze ze duzo mamusiek z malymi dziecmi !dacie rade kochane! Ja mam w domu prawie "dorosle"dzieci bo 10 9 i 7 lat. Pamietam jak dzis corka sie urodzila w 33 .ciezka cesarka. Leki powiklania. A trzy mc później zaszlam w ciaze. Oliwia miala 11 mc jak urodzil sie Bartek. A teraz sa jak bliźniaki i chodza do jednej klasy.
Podziel się: