Zani2407
Fanka BB :)
Szczerze gratuluję to wspaniale musisz być na samym poczateczku?
Mój Starszak też Nikoś bardzo współczuję chorobska i tego co się z nią wiąże. Pobyt w szpitalu też nie należał do przyjemnych z pewnością. Najważniejsze że wiadomo co i jak będzie tylko lepiej!
Niedługo nasze dzieci skończą roczek a dopiero co się urodziły tak szybko to leci.
Mój Starszak też Nikoś bardzo współczuję chorobska i tego co się z nią wiąże. Pobyt w szpitalu też nie należał do przyjemnych z pewnością. Najważniejsze że wiadomo co i jak będzie tylko lepiej!
Niedługo nasze dzieci skończą roczek a dopiero co się urodziły tak szybko to leci.
Mały ma ostra astmę oskrzelowa alergie zwiewna i skurna przez to od stycznia byliśmy ponad 2 miesiące w szpitalu w najgorszym momencie niko piszczal podczas oddychania ciągle bierze mnóstwo sterydów w domu po 5 inchaliacji na dzień dzisiejszy 3 mały potrafi dać w kość niera znie mam siły się odzywać ale mnie bardzo motywuje praca dużo bliżej 4 km od domu większe pieniądze spokuj w każdej chwili mogę wyjść jechać do domu jak coś się dzieje jestem jedyną polka a szef mnie tak polubił że po macierzyński oferuje mi stała pracę i dostanę swój zespół praca w ciepłym wogule jakoś taka spokojniejszy jestem w niej ale teraz ta ciąża troszkę wszystko pomieszala naradzie przeżywam ciąże i nie ryzygnuje z pracy przejdą emocje zacznę zastanawiać się jak wszystko ogarne