reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na same dobre wieści ! :)
Wstałam i niestety nie zeszła mi opuchlizna z jednej kostki. Zawsze po nocy było ok, a teraz tylko troszkę się zmniejszyła. Siedze na kanapie ze sniadaniem a nogi trzymam w misce z zimną wodą i czuję trochę ulgę. Może faktycznie pomoże.
I JESTEM MEGA SMUTNA :( Wczoraj wieczorem uświadomiłam sobie że mój plan "urodzić i nie zesrać sie w trakcie" ma małe szanse na powodzenie. A dlaczego? Bo wczoraj jak by to delikatnie ująć: puściłam bąka z farszem.... NA szczęscie akurat robiłam siku więc trochę mniejsza katastrofa niż jakiś czas temu u @Wronka199. :(
Miłego dnia!

Jolaaaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Musze na meza czekac w pracy jest i auta nie mam... Moze mi przejdzie

Kochana, a długo będziesz czekać na męża? Jak długo to może jednak Taxi itp? Nie wiem jak tam u Ciebie, w jakich okolicach mieszkasz ale ja na codzień teraz jestem bez auta i po prosu biorę Taxi wszędzie z mytaxi płace grosze a nie ma co czekać w takich sytuacjach. Chyba ze niedługo to pewnie można poczekac

Cześć kochane [emoji16] Jolu ostrzegaj przed takimi opisami bo może ktoś właśnie je śniadanie [emoji23] byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sukienkę na komunie [emoji4] i torebkę a nie mam butów i chyba będę musiała jeszcze raz jechać kupiłam też trochę rzeczy dla małej [emoji6] i sobie kilka koszulek bo brzuch mi poszedł ostatnio do przodu że koszulki sięgają mi w pół pępka [emoji23] miłego dnia kochane [emoji8]

A gdzie foty?

reklama
Hej Wam :) nie śpię od 4:30, bo się stresowalam badaniem moczu i piłam i trzymałam, żeby spokojnie mieć czym sikac i tej 7 rano. W piątek wizyta to akurat świeże wyniki będę miała.
Upał dzisiaj znowu mamy, także dzisiaj już siły nie mam na nic :/

To widzę ze dzisiaj ogólnie noc bezsenna ;)

Do góry